Προσλήψεις εκπαιδευτικού προσωπικού στη σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών

Προσλήψεις εκπαιδευτικού προσωπικού στη σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών προκήρυξε την πρόσληψη, με επιλογή, διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση, για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών(Ανώτερη Στρατιωτική Σχολή Υπαξιωματικών) με έδρα τα Τρίκαλα Θεσσαλίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2020 - 2021.

Για το τμήμα ακαδημαϊκής εκπαίδευσης προκυρύσσονται 6 θέσεις και για το τμήμα τεχνικής εκπαίδευσης 7 θέσεις.

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν στις παραπάνω θέσεις πρέπει να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (σε διαφάνειες εντός πλαστικού ντοσιέ με έλασμα) στη σχολή μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου 2020, όπως αναφέρει η προκήρυξη που αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Τα δικαιολογητικά

Υποχρεωτικά Αίτηση-Υπεύθυνη δήλωση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, στην οποία αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία τους, όπως αυτά αποτυπώνονται στο δελτίο αστυνομικής τους ταυτότητας, όπως συνημμένο υπόδειγμα, μαζί με μία (1) πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία (τύπου ταυτότητας). 

Βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα παρατίθενται σύντομα βιογραφικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, έτος και τόπος γέννησης, σημερινή απασχόληση, οικογενειακή κατάσταση, διεύθυνση και τηλέφωνα επικοινωνίας, ασφαλιστικός φορέας, αριθμός μητρώου ασφάλισης, ΑΜΚΑ). 

Πτυχία και διπλώματα, επίσημα μεταφρασμένα κατά περίπτωση, από τα οποία θα αποδεικνύονται οι σπουδές των ενδιαφερομένων.

Φωτοτυπία των δύο όψεων του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του (-της) αιτούντος (-σας).

Υπεύθυνη δήλωση του N.1599/86, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, όπως το υπόδειγμα του επισυνάπτεται με την παρούσα προκήρυξη.

Δείτε εδώ περισσότερα



via Ειδήσεις https://ift.tt/37Qg54s
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη