Λαμία: Απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική γάτα από πολυκατοικία

Σε επιχείρηση απεγκλωβισμού γάτου από υπόγειο χώρο πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών  Μακροπούλου και Τσιριμώκου πήρε μέρος σήμερα ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας , μετά από τηλεφώνημα ευαισθητοποιημένου συμπολίτη μας  που αντελήφθη το περιστατικό.

Το μέλος του Δ.Σ. Αλεξάνδρα Μακρή έσπευσε στο σημείο και αφού διαπίστωσε ότι ήταν αδύνατη η πρόσβαση χωρίς σκάλα, κάλεσε την Πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία έσπευσε αμέσως. 

Μετά από τους χειρισμούς των ανδρών της Πυροσβεστικής η γατούλα ανέβηκε μόνη της τη σκάλα και ελευθερώθηκε.

Ευχαριστούμε το συμπολίτη μας κ. Νίκο Κωστόπουλο που μας ειδοποίησε για το εγκλωβισμένο ζώο, καθώς και την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ιδιαίτερα τους :κ. Χασιώτη Νικόλαο ,Πυρονόμο και τους υπαρχηπυροσβέστες κ.κ.. Σκλάβο Ευάγγελο και Γραμματίκα Νικόλαο που ενήργησαν για τον απεγκλωβισμό.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι με ευαισθησίες  για όλα τα ζωντανά πλάσματα που συμβιώνουν μαζί μας, κάτι που μας οπλίζει με δύναμη για να συνεχίζουμε το δύσκολο έργο μας.




ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Λεωνίδου 24, Λαμία

Τηλ. 6907595774

e-mail:f.a.welfair@gmail.com

www.thefaw.weebly.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη