Παπαϊωάννου: «Αξιόλογος άνθρωπος ο Γρηγορίου»


 Από πλευράς Λαμίας επιλέχθηκε τελικά να μην πέσει άλλο λάδι στη φωτιά και να μην δοθεί συνέχεια στις ανακοινώσεις της ΑΕΛ για “κατασκευασμένη ιστορία” για τα 9 κρούσματα.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Φθιώτιδας μίλησε για όσα συμβαίνουν τόσο στην ομάδα, όσο και στην πόλη με τον κορονοϊο, πλέκοντας παράλληλα και το εγκώμιο του Μιχάλη Γρηγορίου.

«Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τον φίλο μου τον Αλέξη. Το εάν έχουμε κρούσματα μπορούν να το επιβεβαιώσουν οι υγειονομικές αρχές. Αυτή τη στιγμή η ομάδα μας έχει δέκα κρούσματα.

Δεν είχαμε σκοπό να το πούμε, αλλά επειδή έχει πάρει δημοσιότητα το θέμα, επιβεβαιώνουμε πως ο Λουκάς Βύντρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η κατάσταση του είναι σταθερά καλή, αλλά ακόμα δεν είναι δυνατόν να πάρει εξιτήριο», είπε αρχικά, μιλώντας στον “overFM”, και συνέχισε:

«Είναι οριακή η κατάσταση στη Λαμία. Έχει πολλά κρούσματα η πόλη. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές δίνουν μάχη». Για την καταγγελία της ΑΕΛ είπε: «Το ποδόσφαιρο είναι για να τσακωνόμαστε για 90 λεπτά μέσα στο γήπεδο.

Δεν είναι του χαρακτήρα μου να τσακώνομαι εκτός γηπέδων. Σίγουρα όμως δεν θα δεχόμουν τέτοιες συμβουλές και δεν θα καθόμουν να το συζητήσω καν.

Ο κ. Γρηγορίου είναι αξιόλογος και σοβαρός άνθρωπος. Τώρα αν στη Λάρισα είχαν αναβάλλει το παιχνίδια για τέτοιους λόγους, θα έπρεπε να το είχε πει τότε ο κ. Κούγιας. Εκ των υστέρων δεν μπορώ να πω κάτι.

Εγώ τον κ. Γρηγορίου μπορώ να τον κρίνω και ξέρω με τι έχω να κάνω. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Και βαθμολογικά και υγειονομικά. Θέλουμε να ξεπεράσουμε πρώτα από όλα αυτό.

Μας ενδιαφέρει να βγει ο αρχηγός μας από το νοσοκομείο και να φτιάξει η ψυχολογία μας, γιατί όπως καταλαβαίνεται είναι χάλια. Ας βγούμε από όλο αυτό πρώτα και τι θα βγει να πει ο κάθε πικραμένος δεν με ενδιαφέρει. Προέχει η υγεία και ευτυχώς βλέπουμε τις υπηρεσίες και κινούνται τάχιστα».

Αυτή τη στιγμή στη Λαμία δεν υπάρχει ούτε μία κλίνη ΜΕΘ. Θα ήταν τρέλα με τέτοιο πρόβλημα, να αφήσουμε σε ημέρες εορτών να κυκλοφορεί έτσι ελεύθερη η ομάδα, για να μην βγει ο καθένας να γκρινιάξει.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στα σπίτια τους και πάμε βήμα-βήμα. Θα πρέπει να δούμε αν υπάρχουν άλλα κρούσματα και θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Τίποτα δεν μπορούμε να το ξέρουμε ακόμα…».

www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη