Λαμία και Αστέρας Τρίπολης ενδιαφέρονται για τον Φέστα

Ρεπορτάζ στην Ιταλία αναφέρεται στην προοπτική επιστροφής του Τζανλούκα Φέστα στην Ελλάδα, λόγω του ενδιαφέροντος των δύο ομάδων.

«Ο Τζανλούκα Φέστα στον πειρασμό για μια νέα περιπέτεια στην Ελλάδα: δύο ομάδες γι' αυτόν». Με αυτό τον τίτλο, το «Tuttomercatoweb» αναφέρεται στο ενδεχόμενο επιστροφής του 51χρονου άλλοτε τεχνικού της ΑΕΛ στην χώρα μας, σημειώνοντας ότι Λαμία και Αστέρας Τρίπολης ενδιαφέρονται για αυτόν!

«Ο Τζανλούκα Φέστα θα μπορούσε να επιστρέψει ως προπονητής στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του tuttomercatoweb, ο Ιταλός προπονητής έχει απορρίψει ορισμένες προτάσεις από τη Serie B μας για να συνεχίσει την περιπέτειά του στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα καθοδήγησε με επιτυχία τη Λάρισα, οδηγώντας την στην παραμονή. Η Λαμία και ο Αστέρας Τρίπολης είναι οι δύο ομάδες από τις οποίες εξετάστηκε», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας.

Ο Φέστα ανέλαβε την ΑΕΛ στις 24 Σεπτεμβρίου 2018 και κατάφερε να διατηρήσει την θεσσαλική ομάδα στη Super League αλλά στο τέλος της σεζόν αποφάσισε να παραιτηθεί, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

www.sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη