Ρεβεγιόν με εφόδους της αστυνομίας και αυτόφωρο

Intime

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Θεόδωρος Χρονόπουλος, προειδοποίησε για εφόδους της αστυνομίας και σε σπίτια αν υπάρξουν σχετικές καταγγελίες τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά για μη τήρηση των μέτρων

Αυτό δήλωσε μιλώντας στο ΣΚΑΙ το πρωί ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ, Θεόδωρος Χρονόπουλος, αναλύοντας το σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας για τα μέτρα που θα λάβει για τις ημέρες των εορτών ώστε να αποφύγουμε μια νέα έξαρση της πανδημίας.

«Σίγουρα θα είναι αυξημένη η παρουσία της αστυνομίας αυτές τις ημέρες τόσο την παραμονή όσο και ανήμερα των Χριστουγέννων. Το ίδιο θα γίνει και την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα. Για το αν θα υπάρξει αυτοπρόσωπη παρουσία της αστυνομίας σε κάποιο σπίτι εξαρτάται από τις καταγγελίες», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Τα μέτρα άλλωστε, είναι σαφή και έχουν ανακοινωθεί από τους αρμόδιους που κάνουν λόγο για μέχρι και εννέα άτομα και επιστροφή με μήνυμα στο 13033 μέχρι και τις 22.00 καθότι μετά ξεκινά απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Μάλιστα έκανε λόγο για κίνηση της διαδικασίας του αυτόφωρου, πέρα από τα διοικητικά πρόστιμα που προβλέπονται, σε περίπτωση που υπάρχουν και ποινικές ευθύνες.

Σε ό,τι αφορά στην κυκλοφορία, ο κ. Χρονόπουλος επισήμανε ότι επιτρέπεται μέχρι τις 22.00 το βράδυ ξεκαθαρίζοντας ότι οι μετακινήσεις μετά τις 10 το βράδυ και μέχρι τις 5.00 το πρωί επιτρέπεται μόνο για λόγους εργασίας και υγείας. «Οπότε η αστυνομία θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις μετακινήσεις μετά τις 22.00 το βράδυ και δεν αποκλείεται να προχωρήσουμε και σε διακοπή κυκλοφορίας σε κεντρικούς οδικούς άξονες ώστε να ελεγχθούν όλοι αυτοί που μετακινούνται εκείνες τις ώρες. Όπου διαπιστωθούν παραβάσεις, θα επιβληθεί πρόστιμο 300 ευρώ. 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3nWTFFz
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη