Πλακιωτάκης: «Υπήρξαν δύσκολες στιγμές, καλώ τους συμπολίτες μου να κάνουν το εμβόλιο»

Πλακιωτάκης: «Υπήρξαν δύσκολες στιγμές, καλώ τους συμπολίτες μου να κάνουν το εμβόλιο»

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης πήρε εξιτήριο χθες από τον Ευαγγελισμό μετά από 3 εβδομάδες παραμονής του στο νοσοκομείο, καθώς στις 23 Νοεμβρίου είχε διαγνωστεί με κορονοϊό. Σήμερα μίλησε στην «ΕΡΤ» και αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε.

«Το σημαντικό είναι ότι είμαι καλά. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, παλεύεις με έναν ιό που δεν ξέρεις τα όριά του. Έχουμε εξαιρετικό επιστημονικό προσωπικό».

Μίλησε και για την οικογένεια του και συγκεκριμένα για την γυναίκα μου: «Η γυναίκα μου, μου έδινε δύναμη για να νικήσω την ασθένεια και τον ιό, οικογένεια, στενοί φίλοι, στενοί συνεργάτες, συμπατριώτες μου έδωσαν πολλή δύναμη».

Αναφορικά με τον εμβολιασμό που αρχίζει τις επόμενες ημέρες, ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε πως θα κάνει το εμβόλιο όταν θα έρθει η σειρά του, και έστειλε μήνυμα να εμβολιαστούν όλοι: «Καλώ και τους συμπολίτες μου να το κάνουν, για να νικήσουμε τον κορονοϊό και να ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας» είπε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Ναυτιλίας θα πρέπει να παραμείνει στο σπίτι, προκειμένου να αναρρώσει και από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, από την οποία προσβλήθηκε, αν και ήδη έχει αναλάβει τα καθήκοντά του εξ αποστάσεως.



via Ειδήσεις https://ift.tt/37Gi2RS
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη