Αυτή είναι η προκήρυξη για τις μετατάξεις Υπαξιωματικών, ΕΜΘ και ΕΠΟΠ της Πολεμικής Αεροπορίας

INTIME αρχείο

Βγήκε η προκήρυξη του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) για τις μετατάξεις Υπαξιωματικών, Εθελοντών και Εθελοντριών Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) και Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) της Πολεμικής Αεροπορίας για το έτος 2020. Αναλυτικά τι προβλέπει. 

Ειδικότερα, αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια (ώρα 10:06::10) η προκήρυξη του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας για τις μετατάξεις Υπαξιωματικών, ΕΜΘ και ΕΠΟΠ της Πολεμικής Αεροπορίας στο Σώμα των Αξιωματικών και στο Σώμα Υπαξιωματικών, ανάλογα με τις προβλέψεις του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ).

Η προκήρυξη του ΓΕΑ προβλέπει

α. Τη μετάταξη για το έτος 2020 στο Σώμα των Αξιωματικών, μονίμων Ανθυπασπιστών και Υπαξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, αποφοίτων Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), κατόχων πτυχίου Πανεπιστημιακού τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης ή ισοτίμου και αντίστοιχου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ ή ΔΙΚΑΤΣΑ, για την κάλυψη 25 κενών οργανικών θέσεων ανθυποσμηναγών.

β. Τη μετάταξη για το έτος 2020 στο Σώμα των Μονίμων Υπαξιωματικών, Εθελοντών και Εθελοντριών Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) και Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) της Πολεμικής Αεροπορίας, πτυχιούχων Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης ή κατόχων ισότιμων και αντίστοιχων τίτλων σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένων από το ΔΟΑΤΑΠ ή ΔΙΚΑΤΣΑ, για την κάλυψη 99 κενών οργανικών θέσεων ανά βαθμό Αρχισμηνία, Επισμηνία και Σμηνία στην επετηρίδα Τεχνικής Υποστήριξης και 4 θέσεων ανά βαθμό Αρχισμηνία-Σμηνία και 5 Επισμηνία στην επετηρίδα Υπηρεσιών Υποστήριξης.

Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, οι επιθυμούντες μετάταξη, να υποβάλλουν στη μονάδα που υπηρετούν σχετική αίτηση για μία μόνο ειδικότητα μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020.

Η προκήρυξη ΕΔΩvia Ειδήσεις https://ift.tt/2VT1yPH
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.