Σε όσους θεωρούν το εμβόλιο που έγινε «φυσιολογικό ορό», η απάντηση νοσηλεύτριας

eurokinissi

«Πολλά φάρμακα για να διαλυθούν και να αναμειχθούν πρέπει να προστεθεί στο φιαλίδιο διαλύτης ή αλλιώς φυσιολογικός όρος.» έγραψε σε ανάρτηση της μεταξύ άλλων, η νοσηλεύτρια.

Χθές Κυριακή 27 Δεκεμβρίου έιχαμε την έναρξη των εμβολιασμών στη χώρας μας. Καθώς οι ΜΕΘ ακόμη «ασφυκτιούν», κάποιοι συνωμοσιολογούν εναντίον του εμβολίου.

Η πιό έντονη θεωρία μέχρι στιγμής, αναφέρει πώς κανένα εμβόλιο δεν έγινε, καθώς η ένεση έγινε με φυσιολογικό ορό. Έτσι η αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού, Ελένη Πέτρακα, απάντησε στη συγκεκριμένη «θεωρία» με σχετική ανάρτηση της μέσω Facebook.

Ακολουθεί η ανάρτηση της:

«Έκανε ο πρωθυπουργός αντί για εμβόλιο φυσιολογικό ορο» λένε αυτοί ορμώμενοι από τη φωτογραφία που η Νοσηλεύτρια κάνει αναρρόφηση από μια αμπούλα φυσιολογικού όρου με σύριγγα.

True story: Πολλά φάρμακα για να διαλυθούν και να αναμειχθούν πρέπει να προστεθεί στο φιαλίδιο διαλύτης ή αλλιώς φυσιολογικός όρος.

Η τελική αναρρόφηση των ml είναι το αραιωμένο φάρμακο που θα γίνει υποδόρια ή ενδομυϊκά στους εμβολιαζοντες ανάλογα με τις οδηγίες των φαρμάκων.

Στο βίντεο υπάρχει περιγραφή της δοσολογίας και πληροφόρηση πόσες δόσεις βγάζει το φιαλίδιο για πόσους ανθρώπους δλδ.

Ο Πρωθυπουργός έκανε το εμβόλιο.

Η δημοκρατία μας όμως επιτρέπει σε όλους ελεύθερη βούληση.

Ας ενημερωθούμε σωστά από τον οικογενειακό γιατρό μας. Τελικά πολλές φορές και η εικόνα για άλλους είναι 1000 λέξεις και για άλλους μια οφθαλμαπάτη.

Στην προκειμένη περίπτωση όσοι δεν γνωρίζετε τη μεθοδολογία της διάλυσης και της χορήγησης φαρμάκων είναι απολύτως λογικό να έχετε μαύρα μεσάνυχτα».

Διαβάζω και δε ξέρω πραγματικά από που να το ξεκινήσω.... "Έκανε ο πρωθυπουργός αντί για εμβόλιο φυσιολογικό ορο " λένε...

Posted by Eleni Petraka on Sunday, December 27, 2020


via Ειδήσεις https://ift.tt/3aO38eC
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.