Λαμία: Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου στον Μητροπολίτη Συμεών

 
Ι.Μ. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ: Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική συνάντηση του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κ Κέντρων Υγείας κου Οικονόμου Ε. κ του μελους του Δ.Σ κου Παπαϊωάννου Ι. με τον Σεβ. Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών.

Κατά την διάρκεια της συναντήσεως ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας και τα μέλη του Δ.Σ αντάλλαξαν απόψεις για διάφορα κοινωνικά κ φιλανθρωπικά θέματα κ για ζητήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (πχ πανδημία covid 19, προβλήματα των εργαζομένων, αποκατάσταση ιερού ναού Αγίου Νεκταρίου).

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο των υγειονομικών κ τους ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες τις οποίες προσφέρουν στην κοινωνία.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων του Δ.Σ με παραγωγικούς φορείς της τοπικής κοινωνίας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη