ΣΥΡΙΖΑ: Κατέθεσε ξανά την τροπολογία για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων της πρώτης γραμμής

Eurokinissi

Επανακατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ την τροπολογία για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση του προσωπικού της πρώτης γραμμής για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και η ΝΔ θα αποδείξει αν τιμά και στηρίζει αυτούς τους εργαζόμενους ή αν έγιναν γι' αυτήν και πάλι αόρατοι» τονίζουν οι βουλευτές που κατέθεσαν την τροπολογία.

Η τροπολογία κατατέθηκε πάλι στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τον εκσυγχρονισμό του συστήματος προσλήψεων στον δημόσιο τομέα και την ενίσχυση του ΑΣΕΠ.

«Η ευθύνη της αναγνώρισης στην πράξη των εργαζομένων που δίνουν τη μάχη, στηρίζοντας την κοινωνία, αποτελεί χρέος όλων των κομμάτων. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και η ΝΔ θα αποδείξει αν τιμά και στηρίζει αυτούς τους εργαζόμενους ή αν έγιναν γι' αυτήν και πάλι αόρατοι», τονίζουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υπογράφουν την τροπολογία, Χρήστος Σπίρτζης, τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Θεόφιλος Ξανθόπουλος, τομεάρχης Δικαιοσύνης καθώς και ο αναπληρωτής τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Διονύσης Καλαματιανός και η βουλευτής Σουλτάνα Ελευθεριάδου.via Ειδήσεις https://ift.tt/3nrhKE1
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.