Ο κορονοϊός ευνοεί την «απεξάρτηση» από το τζόγο

pexels

Συλλήψεις τριών ατόμων που έπαιζαν ζάρια σε καφενείο του Ρεθύμνου, καθώς και επτά ατόμων που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο, έγιναν από την αστυνομία στο Ρέθυμνο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε επιχείρηση ιδιοκτησίας ημεδαπού. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είχε επιτρέψει σε τρεις ημεδαπούς τη συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσσών "κύβοι-ζάρια", οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Επιπλέον, συνελήφθησαν ακόμη επτά ημεδαποί ως θαμώνες του καταστήματος για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ σε βάρος του ιδιοκτήτη βεβαιώθηκαν παραβάσεις για τη νομοθεσία περί παιγνίων και προστασίας δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορονοϊού».

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Υπενθυμίζεται πως είναι η δεύτερη υπόθεση παράνομου τζόγου με ζάρια που απασχολεί την ΕΛ.ΑΣ μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς η προηγούμενη έλαβε χώρα στην Πάτρα.



via Ειδήσεις https://ift.tt/37oDhHV
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη