Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο συνάδελφος ή έχει απωθημένο ή δεν με γουστάρει...»

Ένα δημοσίευμα το οποίο αναφερόταν στην ίδια σχολίασε από την εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το δημοσίευμα είχε τίτλο «Φλομώνει με ψέματα το παιδί της η Τσιμτσιλή, απέκρυψε την αλήθεια για άλλη μια φορά, κυλίστηκε στον βούρκο της ακολασίας» και η παρουσιάστρια περιέγραψε το σοκ που ένιωσε όταν το διάβασε.

«Αρχίζει να με πιάνει τρέμουλο, νιώθω ενοχικά ότι έχω κάνει κάτι που δεν το ξέρω που δεν το θυμάμαι και το έχει ανακαλύψει κάποιος και με διαπομπεύει. Και το ψέμα το ένοχο που κυλίστηκα στον βούρκο της ακολασίας, ήταν το λάθος που είπα ότι υπάρχει Άγιος Βασίλης και πρέπει να το πιστεύουν τα παιδιά μας.

Θέλω να πω σε αυτόν τον συνάδελφο που βρήκε τον τίτλο ότι προφανώς ή δεν πιστεύει στον Άγιο Βασίλη ή δεν του έφερνε δώρο ή δεν έχει παιδιά ή έχει απωθημένο ή δεν γουστάρει εμένα. Ρε παιδιά, μη με ταράζετε πρωί πρωί έτσι», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.



via Ειδήσεις https://ift.tt/37T1JjN
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη