Εμβολιάστηκε ο Βαρουφάκης: «Το εμβόλιο δεν αρκεί για την απελευθέρωση από τον κορονοϊό»

eurokinissi

Εμβολιάστηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο πρόεδρος της Κ.Ο. και Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Αμέσως μετά τον εμβολιασμό του, είπε στον νοσηλευτή που του έκανε το εμβόλιο: «Δεν μου το κάνατε, με κοροϊδέψατε» για να δείξει ότι δεν ένιωσε τσίμπημα.

«Είμαι εδώ σήμερα για να δηλώσω έμπρακτα ότι το εμβόλιο είναι τόσο η ορθή ατομική επιλογή όσο και δημόσιο αγαθό», τόνισε ο πρόεδρος της Κ.Ο. και Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης στη δήλωση που έκανε μετά τον εμβολιασμό του.

«Νιώθω όμως ντροπή που αυτό το πολύτιμο αγαθό θα είναι για μήνες προνόμιο τόσο λίγων επειδή η κυβέρνηση, μήνες τώρα, αγνοεί τις εκκλήσεις μας να στήσει πραγματικό δημόσιο δίκτυο κέντρων εμβολιασμού και πρωτοβάθμιας περίθαλψης», σημείωσε.

«Το εμβόλιο από μόνο του δεν αρκεί για την απελευθέρωση από την πανδημία», σχολίασε ο πρόεδρος της Κ.Ο. και Γραμματέας του ΜέΡΑ25.

«Χρειάζεται και απελευθέρωση από τις ολιγαρχικές πρακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη», κατέληξε, ενώ ευχήθηκε «χρόνια πολλά και δημιουργικά - με υγεία για όλους».via Ειδήσεις https://ift.tt/3mT7dR0
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.