Έκτακτο δελτίο καιρού: Έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες

EUROKINISSI

Σε πλήρη ισχύ είναι και σήμερα Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ που εκδόθηκε το την Τρίτη 8/12.

Νέα μεταβολή έχει παρουσιάσει ο καιρός από τις βραδινές ώρες της Τρίτης (8/12) από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που την Πέμπτη (10/12) θα επηρεάσουν και τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Σήμερα Πέμπτη 10/12, αναμένονται βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά θα παρουσιάσει μικρή πτώση. Άνεμοι έως 6 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο έως το μεσημέρι έως 8 μποφόρ.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ

Πιο αναλυτικά

Ήδη από χθες Τετάρτη (09-12-2020) επηρεάζονται η Κεντρική Στερεά, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, σταδιακά η Δυτική Πελοπόννησος, η Κεντρική Μακεδονία και από τις βραδινές ώρες η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη.

Από σήμερα απόγευμα Πέμπτης (10-12-2020), θα επηρεαστούν επίσης οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Η Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), η Εύβοια και η Ανατολική Πελοπόννησος θα επηρεαστούν πρόσκαιρα τις μεσημβρινές ώρες. Τα έντονα φαινόμενα από το μεσημέρι της Πέμπτης και από τα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν, ενώ στη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα συνεχιστούν μέχρι τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (11-12-2020).

Από αργά το απόγευμα της Παρασκευής (11-12-2020) ο καιρός θα παρουσιάσει εκ νέου επιδείνωση στη Δυτική Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες οι οποίες προβλέπεται να είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (12-12-2020).



via Ειδήσεις https://ift.tt/372U0As
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη