Βγήκαν οι πίνακες για τους παραγωγούς που παίρνουν επιδότηση για τις ελιές

Βγήκαν οι πίνακες για τους παραγωγούς που παίρνουν επιδότηση για τις ελιές

Την ολοκλήρωση του ελέγχου και τη δημοσίευση του πίνακα με τους ελαιοπαραγωγούς που θα λάβουν έκτακτη οικονομική στήριξη λόγω των επιπτώσεων από την πανδημία του κορονοϊού (Μέτρο 21) ανακοίνωσε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα προσωρινά αποτελέσματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://ift.tt/2IDRQ0O, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών τους.

Επίσης, τονίζεται ότι οι ενδικοφανείς προσφυγές θα γίνονται δεκτές από σήμερα έως τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου αποκλειστικά μέσω του ιστότοπου https://ift.tt/2IDRQ0O και συγκεκριμένα μέσω της οθόνης: Ένταξη→ Ενδικοφανείς Προσφυγές.

Σημειώνεται, ότι η έκτακτη οικονομική ενίσχυση που θα λάβει κάθε ελαιοπαραγωγός θα ανέλθει από 300 ευρώ έως 4.000 ευρώ, ανάλογα με τη στρεμματική έκταση που καλλιεργεί.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3lXkKXh
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη