Αυτοκτόνησε επιχειρηματίας στον Βόλο: Το τελευταίο σημείωμα πριν κρεμαστεί

EUROKINISSI

Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία του Βόλου μετά την αυτοκτονία γνωστού 64χρονου επιχειρηματία. Ο άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος την Κυριακή (13/12) στην καφετέρια του που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κουμουνδούρου και Κονταράτου.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου από την αυτοκτονία του 62χρονου επιχειρηματία που απαγχονίστηκε μέσα στο κατάστημά του στην οδό Κουμουνδούρου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιαίτερα ευαίσθητος επιχειρηματίας, πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα έγραψε ένα ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον έφτασαν σε αυτή την κατάσταση. Το σημείωμα βρέθηκε πάνω στο γραφείο του στον 1ο όροφο του cafe Novel, του οποίου ήταν ιδιοκτήτης.

Όπως αναφέρουν Όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές και άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός του, ο Γ.Κ. δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και δεν ήταν αυτός ο λόγος που τον οδήγησε τόσο άδικα και πρόωρα στον θάνατο. Μάλιστα, χαρακτηρίζουν το τελευταίο του σημείωμα ως μία κατάθεση ψυχής, στο οποίο περιγράφει τα συναισθήματά του, τα παράπονά του και τις επιθυμίες του. Η μοναξιά που αισθανόταν ήταν εκείνη που φαίνεται ότι τον οδήγησε στον θάνατο. Ο επιχειρηματίας υπήρξε ιδιαίτερα δραστήριος στην τοπική κοινωνία, ενώ προσέφερε και στο Ορφανοτροφείο Βόλου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ήταν ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και με καλλιτεχνικές ανησυχίες, με μεγάλη αγάπη στο θέατρο και τις τέχνες.

Πριν από τον πόλεμο της Συρίας, διατηρούσε εκεί εργοστάσιο παιδικών ενδυμάτων με μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα, ενώ παλιότερα δραστηριοποιήθηκε και στη βιομηχανική περιοχή του Βόλου. O εκλιπών αφήνει πίσω του τα παιδιά του, την τέως σύζυγό του και τη σύντροφό του.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας, που εξηγεί τους λόγους της πράξης του, ενώ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η τελευταία του ανάρτηση αποτυπώνει την πίεση που αισθανόταν από όλα όσα συμβαίνουν:

«Τελικά δεν ξέρω πόσοι θα επιβιώσουν μετά από τα τραγικά και ελλιπή μέτρα που παίρνουν με δικτατορικό τρόπο οι κυβερνώντες που αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα ….. από τον μισθό τους, πόσες επιχειρήσεις θα αφανιστούν. Εκείνο που είναι επικίνδυνο θα το πω με τα λόγια του Αϊνστάιν: Ο κόσμος θα υποφέρει όχι από εκείνους που κάνουν το κακό, αλλά από εκείνους που τους βλέπουν και δεν μιλάνε !!!!!! Καληνύχτα».



via Ειδήσεις https://ift.tt/2WpQlXn
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη