Εφτασαν τα πρώτα ψυγεία αποθήκευσης εμβολίων στη Θεσσαλονίκη

Εφτασαν τα πρώτα ψυγεία αποθήκευσης εμβολίων στη Θεσσαλονίκη

Στις αποθήκες του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Βορείου Ελλάδας, βρίσκονται τα πρώτα δύο ψυγεία που θα χρησιμοποιήθουν για την αποθήκευση των εμβολίων κατά του κορονοϊού.

Το κάθε ψυγείο έχει χωρητικότητα αποθήκευσης περίπου 15 χιλιάδες φιαλίδια ενώ είναι ψυγεία βαθέως ψύγεως για να διατηρούν τα εμβόλια σε θερμοκρασίες -70 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με ρεπορταζ του Mega.

«Είμαστε αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη φαρμακοποθήκη στην ελληνική επικράτεια. Βρίσκεστε σε ένα χώρο ιδιοκτησίας των φαρμακοποιών 6.500 τμ. Κληθήκαμε από το υπουργείο να συμμετέχουμε σε αυτή την πανεθνική προσπάθεια. Με χαρά μας αποδεχτήκαμε. Περιμένουμε το τρίτο ψυγείο. Είναι ιαπωνικής κατασκευής και έφτασαν εχτές», είπε ο ΓΓ του συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης, κ. Νικολαΐδης.

«Η αποθήκη έχει 24ωρη φύλαξη και θα συνδράμει και η αστυνομία στη φύλαξή τους. Τα ψυγεία θα μείνουν εδώ».



via Ειδήσεις https://ift.tt/3p1bvqS
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη