Κυκλοφόρησε το νέο μυθιστόρημα του συγγραφέα Τάσου Σκλάβου, «Όταν γνώρισα τα μάτια σου»

Κυκλοφόρησε το νέο μυθιστόρημα του συγγραφέα Τάσου Σκλάβου, «Όταν γνώρισα τα μάτια σου»

Κυκλοφόρησε απ' τις εκδόσεις «24 γράμματα» το νέο μυθιστόρημα του Μεσσήνιου συγγραφέα, Τάσου Σκλάβου, με τον τίτλο «Όταν γνώρισα τα μάτια σου».

Πρόκειται για ένα έντονα συναισθηματικό βιβλίο που καταπιάνεται με την ιδιαίτερη φύση των σχέσεων και του έρωτα. Δύο τελείως διαφορετικές σχέσεις αντιπαραβάλλονται, πριν διασταυρωθούν και ξεγυμνώσουν τους πρωταγωνιστές, φέρνοντας τους αντιμέτωπους με τα λάθη, τις επιλογές και τις συνέπειες των πράξεων τους. Ένα βιβλίο, όμως, που παράλληλα ευελπιστεί να θίξει καίρια ζητήματα της κοινωνίας, όπως αυτά της ενδοοικογενειακής βίας και του κοινωνικού στιγματισμού.

Απ' το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Ο Άρης ερωτεύτηκε την Πηνελόπη απ' την πρώτη στιγμή που γνώρισε τα μάτια της, όμως η παράφορη σχέση τους έπρεπε προηγουμένως να ξεπεράσει οριακά σημεία μέχρι να βρει τελικά τον τρόπο να ολοκληρωθεί και να τους δέσει σφιχτά με τα διάφανα δεσμά της παντοτινής αγάπης. Μια σχέση που χρειάστηκε προηγουμένως να ακροβατήσει με το οριστικό τέλος και να διασωθεί από ένα σχεδόν υπερφυσικό θαύμα αγάπης την ύστατη στιγμή.

Στον αντίποδα, η Αφροδίτη και ο Δημήτρης δημιούργησαν μια σχέση με συμφεροντολογικά χαρακτηριστικά, η οποία από ονειρεμένο παραμύθι εξελίχθηκε σ' έναν τρομακτικό εφιάλτη με ανυπολόγιστες συνέπειες και για τους δύο. Η φαινομενική ευτυχία έδωσε τη θέση της στην ενδοοικογενειακή βία, καταδεικνύοντας τα σαθρά θεμέλια της σχέσης τους.

Δύο εντελώς αντίθετα δρομολόγια σχέσεων, τα οποία μοιραία διασταυρώθηκαν μεταξύ τους στη Νάξο, στο όμορφο νησί του Αιγαίου, όπου έμελλε να λάβει χώρα το ξεκαθάρισμα των ανοιχτών λογαριασμών και να επανακαθορίσει βίαια τον καθένα τους.

Ένας φόνος, ένα ασίγαστο πάθος, μια λύτρωση και μια επιμονή στην ύπαρξη της ολοκληρωτικής αγάπης, η οποία έχει τη δύναμη να ξεπερνάει λάθη, φόβους, δυσκολίες και να βρίσκει πάντα τον τρόπο να θριαμβεύει…

sklavos matia 1

Βιογραφικό συγγραφέα

Ο Τάσος Σκλάβος γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση, έκανε μεταπτυχιακά στη Διακυβέρνηση και τις Δημόσιες Πολιτικές, ενώ αυτήν την περίοδο ολοκληρώνει τη διδακτορική διατριβή του στο τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ και έχει εργαστεί σε ενημερωτικούς ιστοτόπους. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Οι συγγραφικές του ανησυχίες εκτείνονται σ' ένα πολυεπίπεδο πλαίσιο λογοτεχνικών, πολιτικοκοινωνικών και λαογραφικών ζητημάτων.

Άλλα έργα του: «Ένα βιβλίο για τον Οδυσσέα» (Ηδυέπεια, 2018).via Ειδήσεις https://ift.tt/3helGFW
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.