Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας: Παρέμβαση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Γιαννάκου Μιχάλη για την απώλεια συναδέλφου από κορωνοϊό

Παρέμβαση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Γιαννάκου Μιχάλη για την απώλεια συναδέλφου 

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Ο ΕΝΑΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟ  ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Σήμερα θρηνούμε τον ένατο Συνάδελφο από κορωνοϊό.Νοσηλευτής 60 ετών ένα χρόνο πριν τη σύνταξη προϊστάμενος  τμήματος βραχείας ογκολογίας. Παντρεμένος με τέσσερα παιδιά.

Συλληπητήρια στην οικογένειά του και στους συναδέλφους.

Έδινε πολλές ημέρες τη μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου που εργαζόταν.  Νοσοκομείο  που επέλεξε να εργασθεί αφού παραιτήθηκε από άλλο Δημόσιο Νοσοκομείο.

Κάθε ημέρα πια μετράμε Συναδέλφους που χάνονται ή διασωληνώνονται.

Ένας ακόμη Συνάδελφος νοσηλευτής  48 ετών χωρίς υποκείμενα νοσήματα,  του νοσοκομείου Τρικάλων νόσησε απο κορωνοϊό, διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου που εργάζεται.

9 Συνάδελφοι μας αυτή τη στιγμή δίνουν τη μάχη για τη ζωή, διασωληνωμένοι στις εντατικές.

Προκαλεί όμως θλίψη που δεν έχουμε ακούσει  ένα συλληπητήριο μύνημα από την πολιτεία για όλους αυτούς τους συναδέλφους που χάθηκαν. Ένα περαστικά για τους Συναδέλφους που βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ  και για όσους νοσηλεύονται στις κλινικές.

Δεν είναι πάνω από όλα η πολιτική. 

Μιχ. Γιαννάκος 

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ


Παρέμβαση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Γιαννάκου Μιχάλη για την απώλεια συναδέλφου ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Ο ΕΝΑΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟ ...

Δημοσιεύτηκε από Σωματείο Εργαζομένων Γ.Νοσοκομείου Λαμίας στις Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020
Από το Blogger.