-->

Ευχές από τη Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας


Ευχές από τη Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας.

H Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας από το 1896 που ιδρύθηκε,  έως σήμερα, έχει να επιδείξει ένα σημαντικό και ποικίλο έργο στον τομέα του πολιτισμού, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε διάφορες θρησκευτικές, κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, συμμετέχοντας σε εθνικές εορτές και πραγματοποιώντας διακεκριμένες εμφανίσεις και αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους πολιτιστικούς φορείς της πόλης, αλλά και της χώρας μας.

Για τις γιορτές των Χριστουγέννων, όλη η οικογένεια της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας εύχεται Χρόνια Πολλά, Υγεία , Ελπίδα, Αισιοδοξία και Αγάπη.

Ευχόμαστε σύντομα να είμαστε πάλι μαζί.

Ευχαριστούμε όλες και όλους για την αγάπη και τη στήριξη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στο συντοπίτη μας Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, μετά από πρωτοβουλίες και ενέργειες του  οποίου, η Δημοτική μας Φιλαρμονική, εν μέσω δυσμενών συγκυριών, επιχορηγήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, με το ποσό των  8.000,00 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->