Ξέσπασμα Ψαριανού για τον διορισμό του: «Τρολ, πατσαβούρια, καγκεμπίτες, φυλλάδες έπιασαν δουλειά...»

Ξέσπασμα Ψαριανού για τον διορισμό του: «Τρολ, πατσαβούρια, καγκεμπίτες, φυλλάδες έπιασαν δουλειά...»

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση του διορισμού του Γρηγόρη Ψαριανού στο Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου.

Ο διορισμός του πολιτευτή της ΝΔ, ο οποίος ωστόσο απέτυχε να εκλεγεί στις τελευταίες εκλογές προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και ειρωνικών σχολίων κι αυτό γιατι κατά το παρελθόν ο Γρηγόρης Ψαριανός είχε σχολιάσει αρνητικά τους διορισμούς μετακλητών ενώ δήλωνε με κάθε αφορμή την απέχθειά του για το δημόσιο και το κράτος. Παράλληλα στο προφίλ του στο Twitter αυτοσυστηνόταν ως «φιλελεύθερος αντικρατιστής».

Untitled

Λίγες ώρες μετά τον διορισμό του λοιπόν αλλά και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν, ο Γρηγόρης Ψαριανός ξέσπασε εναντίον των επικριτών του στο twitter.

«Τρολ, πατσαβούρια, καγκεμπίτες, φυλλάδες, φυλλάδια, ιοί και θυγατέρες κι άλλες δυστυχισμένες υπάρξεις, έπιασαν δουλειά. Ε, τοσον καιρό περίμεναν!» έγραψε ο πρώην βουλευτής και νυν συνεργάτης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

{https://twitter.com/grpsarianos/status/1338100657480491013?s=20}

Όσον αφορά στην πρόσληψή του όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ΦΕΚ «επιτελικό Κράτος: Οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης» (Α' 133) (…) και το π.δ. 83/2019 «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (Α' 121), προσλαμβάνεται από 1-11-2020 ο Γρηγόριος Ψαριανός του Νικολάου σε θέση συνεργάτη στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, με ΜΚ 13 της ΠΕ κατηγορίας».

Ποιος είναι ο Γρηγόρης Ψαριανός

Ο Γρηγόρης Ψαριανός γεννήθηκε στο 1954 στην Αθήνα. Σπούδασε στη Βιομηχανική σχολή του Πειραιά. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός σε ραδιοφωνικούς σταθμούς όπως τον Αθήνα 984, τον Flash 961, τον 941 Επικοινωνία και τον SevenX και τον ΑΝΤ1. Έχει ασχοληθεί επίσης με τον αθλητισμό καθώς ήταν ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της εταιρίας λαϊκής βάσης φίλων της ΑΕΚ «ΕΝΩΣΗ 1924», ενώ διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ. Διετέλεσε μέλος του γνωμοδοτικού συμβουλίου του φεστιβάλ Αθηνών και του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Αδελφός της μητέρας του ήταν ο καπετάνιος του ΕΛΑΣ, Νικηφόρος.
Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ΕΑΡ, της ΔΗΜΑΡ και του Συνασπισμού. Μέχρι το 1987, υπήρξε μέλος του ΚΚΕ, ενώ πριν από την προσχώρησή του εκεί είχε δραστηριοποιηθεί στο ΚΚΕ Εσωτερικού.

Το 2006 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων με την Ανοιχτή Πόλη. Στις περιφερειακές εκλογές του 2010 ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Αττικής Γης» και εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος.

Εξελέγη βουλευτής Β' Αθηνών, στις εκλογές του 2007 και του 2009 με τον ΣΥΡΙΖΑ, του 2012 με τη Δημοκρατική Αριστερά και του 2015 με το Ποτάμι.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3niFV7F
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη