Τι ώρα κλείνουν οι τράπεζες σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς

Τι ώρα κλείνουν οι τράπεζες σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς

Τι ώρα κλείνουν οι τράπεζες σήμερα Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Κλειστές θα είναι για την εξυπηρέτηση του κοινού οι τράπεζες ορισμένες ημέρες μέσα στην εορταστική περίοδο και έτσι όσοι δεν πραγματοποιούν ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω e-banking ή αυτές δεν μπορούν να γίνουν από τα ATM πρέπει να σπεύσουν άμεσα στα τραπεζικά καταστήματα εφόσον κάτι επείγει.

Αυτές τις ημέρες οι τράπεζες ήταν γεμάτες με κόσμο που έσπευσε να κλείσει φορολογικές υποχρεώσεις και να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας τα οποία φέτος λόγω της πανδημίας έχουν πάρει παράταση μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Αναφορικά με τις τραπεζικές αργίες σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος οι τράπεζες θα είναι κλειστές τις εξής ημέρες:

- Παρασκευή 1 Ιανουαρίου (Πρωτοχρονιά)

- Τετάρτη 6 Ιανουαρίου (Θεοφάνια)

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) τα καταστήματα των τραπεζών μελών της ΕΕΤ θα πραγματοποιούν συναλλαγές, κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή) τις ώρες 08.00-14.00, ωστόσο είθισται παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς να κλείνουν μια ώρα νωρίτερα δηλαδή 13.00 το μεσημέρι.

Έτσι και σήμερα, οι τράπεζες θα κλείσουν 13:00.



via Ειδήσεις https://ift.tt/38Jo7MQ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη