Εκτός Erasmus το Ηνωμένο Βασίλειο λόγω... Brexit, τι ισχύει με τους φοιτητές που σπουδάζουν ήδη εκεί

pexels

Ο τέταρτος πιο δημοφιλής προορισμός της Ευρώπης για τους φοιτητές, το Ηνωμένο Βασίλειο, δε θα συμμετάσχει πλέον στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών «Erasmus», λόγω... Brexit.

Σύμφωνα με τον Μισέλ Μπαρνιέ, διαπραγματευτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη Βρετανία για το Brexit, η απόφαση ήταν αποκλειστικά της Βρετανίας, εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη του.

Το Ηνωμένο Βασίλειο δεχόταν περισσότερους φοιτητές απ' ότι έστελνε, μέσω Erasmus και αποφάσισε να δαπανήσει τον προϋπολογισμό αυτό σε ένα νέο πρόγραμμα, με παγκόσμιες προοπτικές αλά Erasmus, που δε θα περιορίζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι Ευρωπαίοι φοιτητές που σπουδάζουν ήδη στη Μεγάλη Βρετανία μέσω Erasmus, μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους, όμως νέες αιτήσεις δε θα γίνονται δεκτές.



via Ειδήσεις https://ift.tt/34LC7V7
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη