Σωτήρια η βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ να πάει στο Παίδων αγοράκι που κινδύνευε

ANT1

Σωτήρια αποδείχθηκε η βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας σε μία οικογένεια, ώστε να φτάσει έγκαιρα στο Παίδων και να δοθούν οι πρώτες βοήθειες στο παιδί της.

Ο μικρός, ενώ έπαιζε, έβαλε μία μπίλια στην μύτη του και η μητέρα κατάλαβε πως έχει αρχίσει να έχει πρόβλημα στην αναπνοή του.

Αμέσως τηλεφώνησε στην παιδίατρο, η οποία τους ζήτησε να πάνε κατευθείαν στο νοσοκομείο, καθώς το παιδί ήδη είχε αρχίσει να παρουσιάζει προβλήματα στην αναπνοή του.

Η κίνηση που συνάντησαν στον δρόμο ήταν πολύ μεγάλη και έτσι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, η οποία σε ένα λεπτό τους είχε βρει είχε ξεκινήσει η προσπάθεια να ανοίξουν δρόμο για να φτάσουν έγκαιρα στο Παίδων.

Η αποστολή αυτή δεν ήταν και τόσο εύκολη, καθώς οι δρόμοι εκείνη τη στιγμή ήταν «πνιγμένοι» στην κίνηση, όμως τόσο η μηχανή της αστυνομίας που ήταν μπροστά και άνοιγε τον δρόμο, όσο και το περιπολικό που βρισκόταν πίσω και φώναζε στους οδηγούς να κάνουν άκρη, είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε 7 λεπτά το παιδί βρισκόταν στο νοσοκομείο και... τέλος καλό, όλα καλά.

Δείτε το βίντεο:



via Ειδήσεις https://ift.tt/37SIw2Z
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη