Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Η Google αποχαιρετά το 2020 με ένα Doodle

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Η Google αποχαιρετά το 2020 με ένα Doodle

Τελευταία ημέρα του 2020 σήμερα και η Google δημιούργησε doodle με γιορτινή διάθεση αφήνοντας πίσω τη χρονιά που το γεγονός που την σημάδεψε είναι η πανδημία του κορονοϊού.

Η σημερινή παραμονή πρωτοχρονιάς δεν έχει καμία σχέση με ότι έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα.

Χωρίς κάλαντα, χωρίς μεγάλα πάρτι και με τον Άι Βασίλη να κάνει ψώνια με click away τίποτα δεν θυμίζει τις προηγούμενες χρονιές που ο κόσμος ήταν στον δρόμο, έκανε τις αγορές της τελευταία στιγμής και όλοι προετοιμάζονταν για το βραδινό ρεβεγιόν.

H Google για την τελευταία ημέρα της φετινής χρονιάς δημιούργησε ένα απλό ωστόσο συμβολικό doodle που κοσμούν λαμπιόνια και ένα ρολόι-κούκος που μετράει λίγα λεπτά από τα μεσάνυχτα, την ώρα που το 2020 θα αποτελέσει παρελθόν.

Κάνοντας κλικ μάλιστα πάνω στη φωτογραφία θα δείτε ότι η Google προσπαθεί να γιορτάσει μαζί μας, με τον δικό της διαδραστικό τρόπο.



via Ειδήσεις https://ift.tt/37Zb4ru
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη