Νέοι «παίκτες» στον ανταγωνισμό με τα Jumbo, μετά τον Κωτσόβολο τώρα και τα LIDL

Νέοι «παίκτες» στον ανταγωνισμό με τα Jumbo, μετά τον Κωτσόβολο τώρα και τα LIDL

Νέο ανταγωνιστή μετά τον Κωτσόβολο βρήκε ο Βακάκης των Jumbo καθώς εδώ και λίγες μέρες, μέσω click away μπορεί κάποιος να παραγγείλει παιδικά παιχνίδια και από τα Lidl.

Όπως σας τονίσαμε χτες, δεν είναι μόνο ο Κωτσόβολος που εισέρχεται τουλάχιστον για αυτή την περίοδο στο χώρο τον παιχνιδιών καθώς, οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν παιχνίδια μέσω της υπηρεσίας click away και από τα Lidl.

Ζητούμενο και για τον Κωτσόβολο και για τα LIDL είναι να πάρουν μερίδιο από την αγορά τις γιορτινές μέρες γνωρίζοντας ότι ο τζίρος στον κλάδο αυτό είναι εκατομμύρια ευρώ. 

Όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική της σελίδα η Κωτσόβολος διατίθενται 100 επιλεγμένοι τίτλοι παιδικών παιχνιδιών αποκλειστικά με την μέθοδο click away.

Μπαίνει στην αγορά με διάφορα παιχνίδια από επιτραπέζια και Lego έως Playmobil και Barbie με τη μέθοδο του click away.

Όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική της σελίδα η Κωτσόβολος διατίθενται 100 επιλεγμένοι τίτλοι παιδικών παιχνιδιών αποκλειστικά με την μέθοδο click away από συγκεκριμένο αριθμό καταστημάτων.

Μάλιστα, διευκρινίζει ότι η παραγγελία των παιχνιδιών μπορεί να είναι έτοιμη σε 20 λεπτά. Αξίζει να αναφερθεί ότι αφορά παιχνίδια όλων των μεγάλων διεθνών και εγχώριων εταιρειών.

Με τηλεφωνικές παραγγελίες και click away αποφάσισε η Lidl Ελλάς να πουλήσει παιχνίδια. Για να επιλέξουν οι καταναλωτές τα προϊόντα που θέλουν μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας lidl-hellas.gr, το Οnline Click Away Φυλλάδιο Lidl ή την εφαρμογή Lidl. Η παραγγελία γίνεται τηλεφωνικώς –σημειωτέον ότι η αλυσίδα δεν διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα–, με τους καταναλωτές να αναφέρουν την περιγραφή και τον κωδικό του προϊόντος, καθώς και το κατάστημα που τους εξυπηρετεί για την παραλαβή της παραγγελίας.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3pop9ok
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη