Live οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία

INTIME

Σε λίγη ώρα ξεκινάνε οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα και τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για το άνοιγμα των καταστημάτων από Δευτέρα.

Παραμένει ακόμα άγνωστο ακόμα αν τα κομμωτήρια θα ανοίξουν εντός Σαββατοκύριακου ή από Δευτέρα. Το σίγουρο είναι ότι σε λίγη ώρα θα διαλευκανθούν όλες οι απορίες των πολιτών για το άνοιγμα της αγοράς. Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως για να μπορέσει κάποιος τα ψώνια του από το κατάστημα με click away θα πρέπει να προσκομίσει κατά την παραλαβή του αποδεικτικό παραγγελίας από το e-shop.

Ταυτόχρονα, η παραλαβή των αγορών θα γίνεται υποχρεωτικά εκτός καταστήματος και κατόπιν ραντεβού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει το άνοιγμα των καταστημάτων λιανικής μόνο με την μέθοδο click away, τα βιβλιοπωλεία και τα κομμωτήρια με αυστηρούς κανόνες.

Παρακολουθήστε live τις ανακοινώσεις:



via Ειδήσεις https://ift.tt/3ozzywW
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη