SMS 13033: Αυτόν τον κωδικό θα στέλνουμε για το click away

SMS 13033: Αυτόν τον κωδικό θα στέλνουμε για το click away

Με SMS στο 13033 θα πηγαίνουν για ψώνια οι πολίτες στα μαγαζία που ανοίγουν με τη μέθοδο του click away. Την ίδια ώρα θα πρέπει να έχουν μαζί τους το αποδεικτικό παραγγελίας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ Ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης διευκρίνσε συγκεκριμένα ότι οι πολίτες θα πρέπει να στέλνουν τον κωδικό 2 στο 13033 και ότι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το αποδεικτικό παραγγελίας (mail) για το προϊόν που πηγαίνουν να παραλάβουν. Παράλληλα υπογράμμισε ότι οι πελάτες δεν θα μπορούν να μπουν μέσα στα καταστήματα.

«Αποδεικτικό είναι η βεβαίωση του καταστήματος ότι πάτε να παραλάβετε το συγκεκριμένο προϊόν», είπε o Υπουργός.

Τι είναι το click away

Το «click away» προβλέπει τα εξής τρία βήματα:

1. Γίνεται ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία του προϊόντος.

2. Ο καταναλωτής προπληρώνει το προϊόν.

3. Τέλος, με το αποδεικτικό παραγγελίας - πληρωμής παραλαμβάνει το προϊόν από ειδικά διαμορφωμένο, εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

«Η μέθοδος του «click away» θα αποτελέσει τον μόνο τρόπο για τα εμπορικά καταστήματα, να πωλούν τη περίοδο της εορταστικής αγοράς των Χριστουγέννων»

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/2JLFEM5
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη