Μόνο με χαρτί παραγγελίας τα ψώνια με click away

Μόνο με χαρτί παραγγελίας τα ψώνια με click away

Με sms στο 13033 θα γίνονται οι μετακινήσεις για τα ψώνια με το άνοιγμα των καταστημάτων, ενώ μόνο με το χαρτί παραγγελίας θα πραγματοποιούνται οι παραλαβές με click away.

Αποδεικτικό mail, εκτυπωμένο σε χαρτί, ότι πηγαίνουν για να παραλάβουν συγκεκριμένο προϊόν, θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι πολίτες που θα θελήσουν να κάνουν τα ψώνια με click away, μόλις ανοίξουν τα καταστήματα.

Οπως ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Ν. Παπαθανάσης, οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν το email της παραγγελίας που έκαναν όπου θα φαίνεται ότι πηγαίνουν να παραλάβουν προϊόντα από τα καταστήματα.

Το «click away» προβλέπει τα εξής τρία βήματα:

1. Γίνεται ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία του προϊόντος.

2. Ο καταναλωτής προπληρώνει το προϊόν.

3. Τέλος, με το αποδεικτικό παραγγελίας - πληρωμής παραλαμβάνει το προϊόν από ειδικά διαμορφωμένο, εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

«Η μέθοδος του «click away» θα αποτελέσει τον μόνο τρόπο για τα εμπορικά καταστήματα, να πωλούν τη περίοδο της εορταστικής αγοράς των Χριστουγέννων», σύμφωνα με το ΕΒΕΠ.

Σε ό,τι αφορά στις διαφορές στους όρους «e-shop» και «e-commerce» αντίστοιχα, ενώ ο κάθε όρος έχει δικό του ορισμό και είναι δύο διαφορετικές έννοιες.



via Ειδήσεις https://ift.tt/377Bsiw
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη