Μελέτης Ηλίας: Απέρριψα ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, πίστευα θα κοπoύν τον πρώτο μήνα

Μελέτης Ηλίας: Απέρριψα ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, πίστευα θα κοπoύν τον πρώτο μήνα

Στην εκπομπή "Αυτός και ο άλλος" ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος απόκάλυψε ότι του είχε γίνει πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες που απέρριψε καθώς θεωρούσε ότι η σειρά θα κοπεί από τον πρώτο μήνα.

«Όταν μου έγινε η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες είχα δώσει το λόγο μου στον Alpha για τη σειρά "Κρατάς μυστικό;". Μου είπαν ότι πρόκειται για μια σειρά εποχής που θα έχει πέντε επεισόδια την εβδομάδα και νομίζω ότι ήταν για το ρόλο του δάσκαλου. Και λέω "πέντε επεισόδια την εβδομάδα σε σειρά εποχής; Πώς γίνεται αυτό; Τι θα κάνετε; Ένα επεισόδιο την ημέρα, 30 σελίδες;".

Και μάλιστα τους είπα ότι η προσωπική μου γνώμη είναι πως τον πρώτο μήνα η σειρά αυτή θα κοπεί. Και τελικά κόπηκε το "Κρατάς μυστικό;" και οι Άγριες Μέλισσες πάνε σφαίρα», είπε ο Μελέτης Ηλίας.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2JQtUI3
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη