ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για προσλήψεις στο Υπουργείο Εργασίας

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για προσλήψεις στο Υπουργείο Εργασίας
Νέες προσλήψεις στο Υπουργείο Εργασίας με προκήρυξη ΑΣΕΠ.

ΑΣΕΠ: Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαοκτώ (18) ατόμων για την κάλυψη των αναγκών φύλαξης του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, που εδρεύει στην Αθήνα του Νομού Αττικής και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

18 ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΦΥΛΑΞΗΣ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.9 και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ypekyp.soh@ypakp.gr) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Σταδίου 29, Τ.Κ. 10110, Αθήνα Διεύθυνση Υποστήριξης Ανθρώπινου Δυναμικού & Υπηρεσιών [Υπ' όψιν κ. Β. Γεωργακάκη (τηλ.: 2131516218) ή κ. Γ. Ευσταθίου (τηλ.: 2131516131)]

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς του εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή και να υποβάλλεται ως ενιαίο αρχείο (σκαναρισκένο) κε όλα τα δικαιολογητικά που τη συνοδεύουν. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στις εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η προκηρυξη του ΑΣΕΠ ΕΔΩ



via Ειδήσεις https://ift.tt/3oCcu0A
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη