ΗΠΑ: Ο Τζο Μπάιντεν έκανε το εμβόλιο της Pfizer (vid)!

youtube Washington Post

Ο νεοεκλεγέντας προέδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, έκανε το εμβόλιο της Pfizer ενάντια στον κορονοϊό μπροστά στις κάμερες.

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε τη στιγμή που ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, κάνει το εμβόλιο ενάντια στον κορονοϊό ζωντανά, με παγκόσμια τηλεοπτική κάλυψη, σε νοσοκομείο στο Ντέλαγουερ.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, 78 ετών, εμβολιάστηκε για την Covid-19, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, λαμβάνοντας την πρώτη δόση του εμβολίου των Pfizer/BioNTech σε νοσοκομείο του Νιούαρκ, στο Ντέλαγουερ.

Ο Μπάιντεν προέτρεψε τους Αμερικανούς να εμβολιαστούν μόλις καταστεί διαθέσιμο το εμβόλιο, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας». Παράλληλα, απέδωσε τα εύσημα στην κυβέρνηση του Ρεπουμπλικανού απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την έναρξη των εμβολιασμών.

Σύμφωνα με την ομάδα μετάβασης του Μπάιντεν, η μέλλουσα κυρία των ΗΠΑ Δρ Τζιλ Μπάιντεν έλαβε και αυτή σήμερα την πρώτη δόση του εμβολίου.

Δείτε την εικόνα που μεταδόθηκε ζωντανά στο 50:00':



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rklkSE
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη