Αναποτελεσματικό το εμβόλιο της Sanofi - Το πισωγύρισμα επηρεάζει το χρονοδιάγραμμα

PEXELS

Τα αποτελέσματα από τις πρώτες 2 φάσεις κλινικών δοκιμών του εμβολίου κατά της COVID-19 που παρασκευάζει η SANOFI σε συνεργασία με την GSK έδειξαν ότι δεν παράγει ικανοποιητική ανοσία στους ηλικιωμένους. 

Ειδικότερα, η Sanofi είπε ότι τα αποτελέσματα της Παρασκευής από τις δοκιμές Φάσης Ι / ΙΙ έδειξαν «μια ανοσοαπόκριση συγκρίσιμη με τους ασθενείς που ανέκαμψαν από το COVID-19 σε ενήλικες ηλικίας 18 έως 49 ετών, αλλά μια χαμηλή ανοσοαπόκριση σε ηλικιωμένους ενήλικες πιθανότατα λόγω ανεπαρκούς συγκέντρωσης του αντιγόνου». .

«Με αυτόν τον τύπο εμβολίου, το αποτέλεσμα δεν αποτελεί έκπληξη, γνωρίζουμε ότι απαιτείται περισσότερο αντιγόνο σε ηλικιωμένους ασθενείς», δήλωσε ο Jean-Daniel Lelievre, επικεφαλής της κλινικής ανοσολογίας και μολυσματικών ασθενειών στο νοσοκομείο Henri-Mondor της Κρήτης, στη Γαλλία. «Νομίζω ότι η Sanofi και η GSK θα είναι σε θέση να βελτιώσουν το εμβόλιο τους».

Πως επηρεάζεται το χρονοδιάγραμμα - Η πιθανή ημερομηνία έγκρισης του εμβολίου



via Ειδήσεις https://ift.tt/3qLF3KP
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη