Survivor: Πρεμιέρα με γκρίνια για την Μαριπόζα, ποιοι κέρδισαν το έπαθλο

Survivor: Πρεμιέρα με γκρίνια για την Μαριπόζα, ποιοι κέρδισαν το έπαθλο

Το Survivor έκανε πρεμιέρα και μαζί ξεκίνησαν και οι πρώτες γκρίνιες για τη συμπεριφορα ορισμένων παικτών και συγκεκριμένα από την ομάδα των Μαχητών.

Στόχος αρνητικής κριτικής έγινε η Μαριπόζα , η οποία την επόμενη ημέρα μετά τα αγωνίσματα, δεν ένιωθε τόσο καλά και ξάπλωσε για να συνέλθει ενώ οι υπόλοιποι σκέφτονταν τι θα κάνουν για να επιβιώσουν. Ο Κώστας Παπαδόπουλος σχολίασε: «Η Μαριπόζα ξαπλωμένη όλη μέρα κοιμάται και δεν κάνει τίποτα. Μόνο λέει κάνε εκείνο και το άλλο, όχι κάνε το αλλιώς. Μόνο δείχνει σαν προϊστάμενος.»

Από την άλλη η Έλενα Λιλιοπούλου στήριξε την παίκτρια λέγοντας ότι είναι ευαίσθητη και προσφέρθηκε να της δώσει νερό.

Στους Μαχητές το πρώτο έπαθλο

Στο πρώτο αγώνισμα στο Survivor Διάσημοι και Μαχητές επιδόθηκαν σε έναν αγώνα ταχύτητας, έχοντας να ξεπεράσουν διάφορα εμπόδια μέσα στο νερό.

Η δοκιμασία φάνηκε ιδιαίτερα δύσκολη για κάποιους παίκτες που άργησαν να φτάσουν στον τελικό στόχο, όπου έπρεπε να στοχεύσουν και να ρίξουν πέντε κύβους. Το αποτέλεσμα κρίθηκε σχετικά εύκολα αφού οι Μαχητές είχαν από την αρχή το προβάδισμα και το σκορ έληξε 10-6. Μάλιστα στο τέλος ο Τριαντάφυλλος δεν κατάφερε καν να φτάσει στον τελικό στόχο.

Οι Μαχητές κέρδισαν αλεύρι και 15 λίτρα νερό ενώ οι Διάσημοι έμειναν μόνο με 5.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2KyWeiC
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη