ΠΑΟΚ: Η Μπριζ δίνει 10 εκατομμύρια για Τζόλη!

ΠΑΟΚ: Η Μπριζ δίνει 10 εκατομμύρια για Τζόλη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Nieuwsblad.be», ο Χρήστος Τζόλης του ΠΑΟΚ είναι στο στόχαστρο της Κλαμπ Μπριζ και ήδη οι δύο ομάδες είναι σε διαπραγματεύσεις.

Σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη βρίσκεται η Κλαμπ Μπριζ, όπως αποκαλύπτουν βελγικά ΜΜΕ, τονίζοντας ότι το κόστος της πιθανής μεταγραφής μπορεί να φτάσει τα 10 εκατ. ευρώ.

«Κάτω από άκρα μυστικότητα, η Κλαμπ στοχεύει σε έναν ακόμα καλύτερο ποδοσφαιριστή. Αυτός είναι ο 18χρονος Έλληνας, Χρήστος Τζόλης, που έχει κάνει μεγάλη αίσθηση φέτος με τον ΠΑΟΚ, με 12 γκολ και 7 ασίστ σε 28 συμμετοχές» , αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Η πιθανή απόκτηση του 18χρονου άσου μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 10 εκατ. ευρώ, ωστόσο η Μπριζ θέλει να μειώσει το κόστος, εντάσσοντας στη συμφωνία τον Μίκαελ Κρμέντσικ. Ο Τσέχος, που είναι δανεικός στον «Δικέφαλο» από την Μπριζ, μπορεί να μπει ως παράγοντας στις διαπραγματεύσεις, αφού ο ΠΑΟΚ θέλει να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ.

«Στην Ελλάδα ακούγεται ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι σκληρός στις διαπραγματεύσεις, γιατί περιμένει πολλά χρήματα από τον Τζόλη» καταλήγει το βέλγικο δημοσίευμα.

Πηγή: overfm.gr



via Ειδήσεις https://ift.tt/3ou22HQ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη