Με τα γκολ της Μάντσεστερ Σίτι στο 1.87 και Τότεναμ

Δύο επιλογές από την αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης (13/01). Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την ντεφορμέ Μπράιτον και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη. Αργότερα διεξάγεται το μίνι ντέρμπι του Λονδίνου, με την Τότεναμ να φιλοξενεί τη Φούλαμ.

Πάμε να δουμε τα σημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου παρακάτω:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ (20:00)

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε εύκολο έργο απέναντι στην Μπέρμιγχαμ, νίκησε εντός έδρας 3-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στον τέταρτο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπη με την Τσέλτεναμ εκτός έδρας. Προέρχεται από έξι διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, παραμένει αήττητη στις 13 πρόσφατες υποχρεώσεις σε Αγγλία και Ευρώπη. Τελευταία αναμέτρηση στην Πρέμιερ Λιγκ στις 03/01, όταν και επικράτησε πανεύκολα 3-1 στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι. Βρίσκεται στην έκτη θέση με 29 βαθμούς, απέχει στο -7 από την κορυφή με δύο παιχνίδια λιγότερα. Ο Πεπ Γουαρδιόλα δεν υπολογίζεται στις υπηρεσίες των Άκε, Λαπόρτ (αμυντικοί) και Αγουέρο (επιθετικός).

Η Μπράιτον νίκησε στα πέναλτι εκτός έδρας τη Νιούπορτ, πήρε την πρόκριση για τον τέταρτο γύρο στο Κύπελλο. Στις 23/01 θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Μπλάκπουλ. Δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση, προέρχεται από οκτώ αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην Πρέμιερ Λιγκ. Απολογισμός πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες, με τελευταία επικράτηση στις 21/11/20 και το 2-1 στο «Βίλα Παρκ» με την Άστον Βίλα. Βρίσκεται στο +3 από τη γραμμή του υποβιβασμού, αλλά έχει παίξει δύο ματς περισσότερα από τη 18η Φούλαμ. Εκτός πλάνων οι τραυματίες Λάμπτεϊ (μπακ), Λαλάνα (χαφ), Κόνολι και Γουέλμπεκ (επιθετικοί). Τιμωρημένος ο Μπισουμά (βασικός χαφ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις, δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο η σταθερά ντεφορμέ Μπράιτον. Αναμένεται να διαλύσει την άμυνα των φιλοξενούμενων, επιλογή το Over 2.5 Goal της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1.87 στο Bet365.gr

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΦΟΥΛΑΜ (22:15)

Η Τότεναμ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του αγγλικού Κυπέλλου, με το εκτός έδρας 5-0 απέναντι στη Μάριν. Επόμενος αντίπαλος εκτός έδρας η Γουίκομ στις 23/01. Στην Πρέμιερ Λιγκ προέρχεται από το εντός έδρας τρίποντο με σκορ 3-0 επί της Λιντς, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Στα θετικά της αναμέτρησης το μηδέν παθητικό, κάτι που είχε να πράξει στο πρωτάθλημα από τις 06/12/20 και το 2-0 απέναντι στην Άρσεναλ. Απέχει στο -7 από την κορυφή, έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και καθόλου περιθώρια για απώλειες στο σημερινό παιχνίδι. Εκτός αποστολής ο τραυματίας Λο Σέλσο (χαφ). Λογικά επιστρέφει ο Λαμέλα (μεσοεπιθετικός).

Η Φούλαμ επικράτησε 2-0 στην παράταση της ΚΠΡ εκτός έδρας. Πήρε το εισιτήριο για τον τέταρτο γύρο στο Κύπελλο, θα αντιμετωπίσει την Μπέρνλι εντός έδρας σε 10 ημέρες. Στο πρωτάθλημα έχει να αγωνιστεί από τις 26/12/20, καθώς αναβλήθηκαν δύο παιχνίδια λόγω Covid. Στο τελευταία απέσπασε «λευκή» ισοπαλία απέναντι στη Σαουθάμπτον, σε αναμέτρηση που στάθηκε τυχερή και γλίτωσε από το VAR και τις χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων. Τέταρτη διαδοχική ισοπαλία, αγνοεί το τρίποντο για πέντε αγωνιστικές και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Απέχει στο -3 από τη 17η θέση, αλλά με δύο ματς λιγότερα από την Μπράιτον. Δεν αναφέρονται νέες απουσίες για τον τεχνικό Σκοτ Πάρκερ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Τότεναμ εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει το ζητούμενο. Η Φούλαμ πάει στο μίνι ντέρμπι του Λονδίνου με δυσκολία στο σκοράρισμα, σε πρώτο πλάνο ο άσος με απόδοση 1.60 στο Stoiximan.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη