Στοίχημα Προγνωστικά: Με το 2.02 της Άρσεναλ και το combo στο Μιλάνο

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (09/01), περιέχει δύο επιλογές σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού. Στο Κύπελλο Αγγλίας, η κάτοχος Άρσεναλ υποδέχεται στο «Έμιρατς» την ντεφορμέ Νιούκαστλ. Στη Σέριε Α Ιταλίας, η πρωτοπόρος Μίλαν καλείται να αντιδράσει μετά την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, φιλοξενώντας την Τορίνο που ψάχνει για βαθμούς.

Ας δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά και αναλύσεις:

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (19:30)

Η Άρσεναλ πραγματοποίησε την πιο πειστική εμφάνιση στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, με το εκτός έδρας 4-0 κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, σκόραρε από δύο φορές σε κάθε ημίχρονο και κράτησε το μηδέν για δεύτερη σερί αγωνιστική. Τρίτο διαδοχικό τρίποντο, κάτι που δεν είχε συμβεί στη σεζόν στο πρωτάθλημα, ολοένα και μειώνει τη διαφορά από την εξάδα και μπήκε γερά στο κόλπο της Ευρώπης. Η κάτοχος και πολυνίκης στον θεσμό του Κυπέλλου, διατηρεί εξαιρετική παράδοση απέναντι στη Νιούκαστλ, με 14 νίκες στις 15 πρόσφατες συναντήσεις. Λογικά ο Μικέλ Αρτέτα θα φρεσκάρει την ενδεκάδα, με τον Ισπανό τεχνικό να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Η Νιούκαστλ ηττήθηκε εντός έδρας 2-1 από την ανώτερη Λέστερ, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Απείλησε σε ελάχιστες περιπτώσεις, στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε για να καταστρέψει το παιχνίδι των φιλοξενούμενων. Από τη στιγμή που δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 55ο λεπτό, αναγκάστηκε να ρισκάρει περισσότερο και το δεύτερο στο 72' την έθεσε νοκ άουτ. Απλά μείωσε με τον φορ Κάρολ (82'), που λίγο νωρίτερα πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση. Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες συνολικό απολογισμό. Εκτός πλάνων οι Λιούις (αμυντικός), Φρέισερ (μέσος) και Σεν-Μαξιμίν (εξτρέμ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Άρσεναλ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μεσοεπιθετικά βρίσκει λύσες και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Η προβληματική Νιούκαστλ διατηρεί αρνητική παράδοση με τους «κανονιέρηδες» και δύσκολα θα κάνει την έκπληξη. Επιλογή το combo 1+Over 2.5 Goal με απόδοση 2.02 στην Interwetten.

ΜΙΛΑΝ - ΤΟΡΙΝΟ (21:45)

Η Μίλαν ηττήθηκε για πρώτη φορά στη φετινή Σέριε Α, με το εντός έδρας 3-1 από την πρωταθλήτρια Γιουβέντους. Ήταν η τελευταία αήττητη ομάδα στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι σημαντικές απουσίες στη μεσαία γραμμή, ο τεχνικό Στέφαν Πιόλι καλείται να τις διαχειριστεί και στο σημερινό παιχνίδι. Συγκεκριμένα δεν υπολογίζονται οι Κρούνιτς (μέσος) και Ρέμπιτς (επιθετικός), που βρέθηκαν θετικοί στον Covid μεσοβδόμαδα. Εκτός αποστολής οι Μπενασέρ (χαφ), Τσαλχάνογλου, Σαλεμάκερς (εξτρέμ) και Ιμπραΐμοβιτς (φορ).

Η Τορίνο απέφυγε την ήττα από τη Βερόνα, με την ισοφάριση στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης. Διατηρήθηκε αήττητη για τέταρτη σερί αναμέτρηση στο πρωτάθλημα, με απολογισμό μία νίκη και τρεις ισοπαλίες. Αποτέλεσμα που την έβγαλε έστω και στην ισοβαθμία από τη γραμμή του υποβιβασμού, χρειάζεται να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και αναμφίβολα έχει τις δυνατότητες. Σκοράρει για εννέα διαδοχικά παιχνίδια στη Σέριε Α, πιο πρόσφατη φορά που απέτυχε στις 08/11/20 και το 0-0 με την Κροτόνε. Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, με 33 τέρματα παθητικό. Δεν υπάρχουν φρέσκιες απουσίες για τον τεχνικό Μάρκο Τζιαμπάολο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Μίλαν καλείται να αντιδράσει μετά την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Έχει σημαντικές απουσίες και ταυτόχρονα συνεχίζει να μπάζει στην άμυνα. Η Τορίνο δεν βρίσκεται στα καλύτερα της, ωστόσο η παρουσία του Μπελότι την κάνει υπολογίσιμη και μπορεί να σκοράρει. Ποντάρισμα στο συνδυαστικό Goal/Goal+Over 2.5 Goal με απόδοση 2.12 στο Stoiximan.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη