Στοίχημα: Με το 2.67 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Bundesliga

Το πρόγραμμα της Κυριακής (24/01) περιέχει δύο αναμετρήσεις από Αγγλία και Γερμανία. Για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την σταθερά ντεφορμέ Λίβερπουλ. Για τη 18η αγωνιστική στην Μπούντεσλιγκα, η Χόφενχαϊμ φιλοξενεί την Κολωνία, σε κομβικό παιχνίδι για το μέλλον των δύο ομάδων και τη μάχη για παραμονή στην κατηγορία.Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά πάμε στοίχημα για σήμερα Κυριακή:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (19:00)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με σκορ 2-1 στο Λονδίνο κόντρα στη Φούλαμ. Το αποτέλεσμα ήρθε με ανατροπή για ακόμα μία αναμέτρηση μακριά από το «Ολντ Τράφορντ», διατηρήθηκε στην κορυφή και στο +2 από τη Μάντσεστερ Σίτι με ένα ματς περισσότερο. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε 13 (10 νίκες, 3 ισοπαλίες) αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ, πιο πρόσφατη στις 01/11/20 με 1-0 από την Άρσεναλ. Στον τρίτο γύρο του αγγλικού Κυπέλλου, νίκησε εντός έδρας 1-0 τη Γουότφορντ με γκολ στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης. Διαθέσιμος ο Λίντελεφ (στόπερ), που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.

Η Λίβερπουλ συνέχισε τις απογοητευτικές εμφανίσεις και ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από την Μπέρνλι. Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ με πέναλτι στο 83ο λεπτό, δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των 68 αγωνιστικών στο «Άνφιλντ» στην Πρέμιερ Λιγκ. Παρέμεινε χωρίς τρίποντο για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα, έχοντας αποτύχει να σκοράρει στις τέσσερις πρόσφατες υποχρεώσεις. Ολοένα και χάνει έδαφος στη μάχη της κορυφής, απέχει στο -6 και ακολουθεί (28/01) το ματς στο Λονδίνο με την Τότεναμ. Για να βρεθεί στον τέταρτο γύρο του FA Cup, απέκλεισε εκτός έδρας με σκορ 4-1 τα τρίτα της Άστον Βίλα. Αμφίβολη η συμμετοχή του αρχηγού Χέντερσον (χαφ). Σταθερά εκτός πλάνων οι τραυματίες Φαν Ντάικ, Γκόμες (στόπερ), Κεϊτά (μέσος) και Ζότα (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε εξαιρετική κατάσταση και με ψυχολογία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη στιγμή που η Λίβερπουλ παραμένει σταθερά ντεφορμέ. Η φόρμα και το μομέντουμ οδηγούν σε ποντάρισμα υπέρ των γηπεδούχων, επιλογή ο άσος με απόδοση 2.67 στο Stoiximan.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΚΟΛΩΝΙΑ (19:00)

Η Χόφενχαϊμ νίκησε με σκορ 3-0 στο Βερολίνο τη Χέρτα, επιστρέφοντας στα τρίποντα μετά από τρεις αγωνιστικές. Στάθηκε τυχερή στο 12ο λεπτό με το χαμένο πέναλτι των γηπεδούχων, προηγήθηκε στο 33ο λεπτό και στη συνέχεια βρήκε περισσότερους κενούς χώρους. Πέτυχε δεύτερο στο 68', έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο 88' με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κράμαριτς. Πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα, ξεκίνησε τη 18η αγωνιστική στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Με No Goal ολοκληρώθηκαν οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις στην Μπούντεσλιγκα. Παραμένουν εκτός πλάνων οι τραυματίες Ακπογκούμα (βασικός αμυντικός) και Γκέιγκερ (μέσος).

Η Κολωνία επικράτησε εκτός έδρας 2-1 απέναντι στη Σάλκε, με γκολ στις καθυστερήσεις. Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από πέντε (δύο ισοπαλίες, τρεις ήττες) αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, ανάσανε βαθμολογικά και απέχει στο -2 από την απευθείας παραμονή. Ξεπέρασε την αφλογιστία στο σκοράρισμα, έχοντας αποτύχει να σκοράρει για περισσότερα από 450 αγωνιστικά λεπτά. Μόλις μία εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα στις επτά πρόσφατες υποχρεώσεις, με απολογισμό: τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Δεν υπολογίζεται για ακόμα μία φορά ο τραυματίας Άντερσον (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες προέρχονται από νίκες-οξυγόνο στην προσπάθεια, που καταβάλουν για την παραμονή στην κατηγορία. Η Χόφενχαϊμ προσφέρεται σε τιμές ξεκάθαρου φαβορί, ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τη θετική συμπεριφορά της Κολωνίας στα εκτός έδρας. Ομάδες με αρκετά κενά στην άμυνα, επιλογή το Over 2.5 Goal με απόδοση 1.78 στη Bet365.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη