Νεκρός ο 27χρονος από τον πυροβολισμό στην Πάτρα

eurokinissi

Δυστηχώς έχασε τη μάχη ο 27χρονος που δέχθηκε εχθές, Δευτέρα 25/11 σφαίρα στο κεφάλι στην Πάτρα. Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει κάνει δύο προσαγωγές για το συμβάν.

Κατέληξε ο 27χρονος Μάριος Ματάι που πάλευε για τη ζωή του από το απόγευμα της Δευτέρας οπότε πυροβολήθηκε στο κεφάλι στον κόμβο Κουρτέση στην Πάτρα. Ο νεαρός, όπως μεταδίδει το thebest, παλιός μαθητής του 5ου λυκείου ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία της πόλης με έντονη κοινωνική δραστηριότητα και επειδή εργαζόταν για καιρό στο χωρο της εστίασης.

marios patra nekros

Όλα έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας στον κόμβο Κουρτέση σε ένα πρωτοφανές για τα δεδομένα της Πάτρας σκηνικό όταν μετά από εποχούμενο κυνηγητό στην οδό Κορίνθου και τον διαπληκτισμό που ακολούθσε στον κόμβο Κουρτέση, ο νεαρός Μάριος έπεσε βαρύτατα τραυματισμένο από πυροβολισμό εξ επαφής στο κεφάλι.

Διακομίστηκε αμέσως στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον σώσουν, κατέληξε.



via Ειδήσεις https://ift.tt/39ihnHe
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη