Λαμία: 30 έτη από την κοίμηση του Οσίου Γέροντος Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου


Τη μνήμη του Οσίου Γέροντος Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, του Ελεήμονος Πνευματικού τίμησε ευλαβώς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

          Επί τη συμπληρώσει 30 ετών από της κοιμήσεως του, ο Σεβασμιώτατος μετέβη και εφέτος στην ιστορική Ιερά Μονή Αγάθωνος, όπου έγινε δεκτός με εγκάρδια συναισθήματα και χαρμόσυνες καμπανοκρουσίες από τον Άγιο Καθηγούμενο της Μονής Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Γερμανό Γιαντσίδη και τους Πατέρες της Ιεράς Αδελφότητος.

          Ο κ. Συμεών τέλεσε και ειδική ικετευτική  δέηση ενώπιον του αφθάρτου, μυροβλύζοντος και θαυματουργού Ιερού Σκηνώματος του Αγίου και πατρικώς ευχήθηκε ο Όσιος Γέροντας να πρεσβεύει υπέρ υγείας και καταστάσεως της Ιεράς Αδελφότητος, ολοκλήρου του ποιμνίου της Μητροπόλεως Φθιώτιδος αλλά και ολοκλήρου της οικουμένης, μιας και το θαύμα της φανερώσεως του αφθάρτου σκηνώματος του Οσίου Γέροντα συνετάραξε όλο τον κόσμο.











Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη