40 θέσεις εργασίας στον δήμο Παιανίας

40 θέσεις εργασίας στον δήμο Παιανίας

Πρόσληψη σαράντα(40) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διαφόρων ειδικοτήτων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς και στο τομέα Καθαριότητας των σχολικών μονάδων του Δήμου μας και συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ υποβάλλοντας επιπλέον τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή πιστοποιητικό γέννησης για τους άγαμους, πρόσφατης έκδοσης (το συγκεκριμένο πιστοποιητικό μπορεί να εκδοθεί από τη διαδικτυακή πύλη ermis.gov.gr με χρήση των προσωπικών κωδικών του ΤΑΧΙSΝΕΤ)

Βεβαίωση απογραφής από το ΕΦΚΑ/ΙΚΑ ή υπεύθυνη δήλωση περί μη ασφάλισης σε οποιοδήποτε ασφαλιστικό φορέα ή οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο προσωπικός αριθμός φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ), ο αριθμός μητρώου ΙΚΑ (Α.Μ.) και ο αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) 

Φωτοαντίγραφο της άδειας οδήγησης Β' ή Γ' κατηγορίας όπου να φαίνεται η αρχική ημερομηνία κτήσης αυτής και αν απαιτείται , βεβαίωση της αρμόδιας υπηρεσίας Υπουργείου Συγκοινωνιών για την αρχική ημερομηνία κτήσης αυτής. 

Πιστοποιητικό Σπουδών καθώς και πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ όπου απαιτείται.

Οποιοδήποτε νόμιμο έγγραφο για την απόδειξη της εμπειρίας

Υπεύθυνη δήλωση (συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση) στην οποία θα αναφέρεται ότι: α) έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλόλητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν και δεν ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή ομάδες αυξημένου κινδύνου και πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/2007. β) δεν έχουν απολυθεί από το Δημόσιο, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ δημοσίου τομέα για πειθαρχικούς λόγους γ) δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθ. 8 του Υπαλληλικού Κώδικα σύμφωνα με το οποίο δεν μπορεί να επιλέγει όποιος:

έχει καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ' υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής. είναι υπόδικος και έχει παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε 3) έχει, λόγω καταδίκης στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή και 4) τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση.

Σε περίπτωση ύπαρξης του κωλύματος της παραπάνω παραγράφου και προκειμένου για τις θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού, εξαιρείται από το κώλυμα επειδή έχει εκτίσει την ποινή του ή επειδή έχουν αρθεί τα μέτρα ασφαλείας που του έχουν επιβληθεί ή επειδή έχει απολυθεί υπό όρους (άρθρ. 4 παρ. 6 Ν. 2207/1994).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση με όλα τα ζητούμενα στοιχεία και να την υποβάλλουν μαζί με αντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας και με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση v.christodoulou@0155.syzefxis.gov.gr από Παρασκευή 22-01-2021 έως και Τρίτη 26-01-2021 πληροφορίες στο τηλ. 213 2030 -729-757 κ. Πολυδούλη Μαρία – κ.Στ.Πρέβεζα.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ ή ΥΕ) σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο πίνακα B' απαιτούμενα προσόντα (ανα κωδικό θέσης).

Δείτε εδώ περισσότερα



via Ειδήσεις https://ift.tt/3sLRQ0M
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη