60 προσλήψεις στον δήμο Αθηναίων

60 προσλήψεις στον δήμο Αθηναίων

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, εξήντα (60) ατόμων, χρονικής διάρκεια ςαπό την ημερομηνία πρόσληψης και έως 05/07/2021 ειδικοτήτων όπως αυτές αναγράφονται, στον πίνακα Α, προκειμένου να καλύψει έκτακτες ανάγκες για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού COVID-19, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

Οι υποψήφιοι θα συμπληρώσουν σχετική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση με τα στοιχεία τους, τους μήνες της προαναφερόμενης αποκτηθείσας εμπειρίας, που διαθέτουν σε ανάγκες πανδημίας και θα την υποβάλλουν ηλεκτρονικά στο Δήμο Αθηναίων, μαζί με φωτοαντίγραφο ταυτότητας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συγκεκριμένα στο e-mailsoxproslipsi@athens.gr(αποκλειστικά και μόνο για αιτήσεις και δικαιολογητικά χωρίς τη δυνατότητα απαντήσεων σε πιθανά ερωτήματα), από Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 08:00 π.μ. έως και Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 23:59μ.μ.

Αφού γίνει η επεξεργασία των αιτήσεων θα γίνει κατάταξη των υποψηφίων ανά ειδικότητα σύμφωνα με τα απαραίτητα τυπικά προσόντα και βάσει του κριτηρίου της εμπειρίας όπως ανωτέρω περιγράφεται.

Στην περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων, στους πίνακες κατάταξης, για θέσεις που τυχόν υπολείπονται για τη συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού ανά ειδικότητα, η σειρά μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με δημόσια κλήρωση. 

Μετά την κατάρτιση των πινάκων, η υπηρεσία μας θα αναρτήσει, τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων στη διαδικτυακή πύλη (www.cityofathens.gr).

Δείτε εδώ περισσότερα



via Ειδήσεις https://ift.tt/3t0xIbc
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη