ΑΕΚ – Κολοσσός 89-72: «Καθάρισε» με Λάνγκφορντ

intime

Ποδαρικό στο 2021 με επιστροφή στις νίκες έκανε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 89-72 επί του Κολοσσού Ρόδου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League. Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη έβαλε δύσκολα στην Ένωση στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη, ωστόσο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και σε συνδυασμό με την κούραση του Κολοσσού μετέτρεψε σε περίπατο το παιχνίδι.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος σταμάτησε στους 22 πόντους με 8/8 δίποντα, ενώ άχαστος ήταν ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο οποίος είχε 12 πόντους με 2/2 δίποντα, 1/1 τρίποντο και 5/5 βολές. Για τον Κολοσσό ξεχώρισε ο Γκόινς με 17 πόντους.

Αρκετά μαχητικός ήταν στο ξεκίνημα του αγώνα ο Κολοσσός, ο οποίος με πρωταγωνιστές τους Μπιλή και Γκόινς κατάφερε να προηγηθεί με 6 πόντους λίγο πριν την συμπλήρωση έξι λεπτών αγώνα (13-19). Η ΑΕΚ παρά το κακό της ξεκίνημα σε ακόμα έναν αγώνα, δεν επέτρεψε στους Ροδίτες να ξεφύγουν, με την διαφορά να μένει στα ίδια επίπεδα μέχρι το φινάλε του δεκαλέπτου, το οποίο βρήκε τους Ροδίτες με προβάδισμα 6 πόντων (19-25).

H Ένωση αντέδρασε στην δεύτερη περίοδο και κατάφερε να περάσει μπροστά μετά από τρίποντο του Ματσιούλις και βολές του Λάνγκφορντ (28-27) τρέχοντας ένα επιμέρους 9-2 στο πρώτο δίλεπτο. Έκτοτε το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά, με τα τρίποντα να διαδέχονται το ένα το άλλο, και τον Καντέρ και να απαντά με πέντε σερί πόντους σε αυτό του Ματσιούλις ανακτώντας το προβάδισμα για τον Κολοσσό (31-34).

Ακόμα περισσότερα ΕΔΩ



via Ειδήσεις https://ift.tt/3hJLZ7e
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη