Άρης: Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία για Λαμία!


Άρης: Με διαθέσιμους όλους τους παίκτες του καταστρώνει τα πλάνα για το ματς της Λαμίας ο Άκης Μάντζιος!

Το δεύτερο μισό του 2020 ήταν… ονειρικό για τον Άρη. Οι «κίτρινοι» κάνουν μία απ’ τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας τους και φυσικά θέλουν να το συνεχίσουν αυτό παίζοντας τη Δευτέρα (4/1) στην έδρα της ουραγού Λαμίας.

Ο Άκης Μάντζιος με ικανοποίηση βλέπει πως δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα να αντιμετωπίσει, καθώς οι Τζέγκο και Κάτσε ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν. Έτσι, καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας… γεμάτο οπλοστάσιο. Με εξαίρεση φυσικά τον Σάκιτς που είχε δηλωθεί να εκτίσει ποινή λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών. 

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των «κίτρινων» και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή, πριν την αναχώρηση για τη Λαμία.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για την προπόνηση του Σαββάτου, αναφέρει:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του “Δασυγένειου” Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τη Λαμία στο “Αθανάσιος Διάκος” (04/01, 19:30), στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής (πρεμιέρα β’ γύρου) του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού (αύριο το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας).

Σήμερα, Σάββατο, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο “Δασυγένειο” (βίντεο-ανάλυση, ενεργοποίηση, επιθετική τακτική, υποομαδική αμυντική τακτική και στατικές φάσεις)».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη