Μάντζιος: «Αποφορτίστηκαν οι παίκτες κα είναι έτοιμοι για Λαμία»


Την καλή πορεία του Άρη μέχρι τώρα και τη συνέχεια σχολίασε ο Άκης Μάντζιος.

Ιδιαίτερα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Απόστολος Μάντζιος στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (4/1) με αντίπαλο τη Λαμία, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Ο προπονητής του Άρη τόνισε ότι οι «κίτρινοι» αποφορτίστηκαν στο διάστημα της διακοπής λόγω των εορτών, είναι έτοιμοι να μπούνε δυναμικά στα παιχνίδια του δεύτερου γύρου, αρχής γενομένης από αυτό με αντίπαλο την ομάδα της Φθιώτιδας, θέλουν να παραμείνουν ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό τους, μιας κι άνοιξε επισήμως η μεταγραφική περίοδος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζιου:

Για το αν ωφέλησε τον Άρη η διακοπή ή όχι: «Αφού πρώτα ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους και να επανέλθουμε γρήγορα στην κανονικότητα, σχετικά με τη διακοπή θέλω να πω ότι ήταν κάτι που το περιμέναμε, δηλαδή κάτι που ήταν εντός προγράμματος. Χρειάζονταν ξεκούραση οι παίκτες, για να αποφορτιστούν. Ως εκ τούτου, δεν θα μας επηρεάσει αρνητικά πιστεύω. Μετά την ολιγοήμερη άδεια δουλέψαμε καλά. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με το οποίο ο Άρης έκλεισε τα παιχνίδια το 2020, αλλά και στο γεγονός ότι μετά από 12 αναμετρήσεις οι «κίτρινοι» είναι στη δεύτερη θέση: «Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήμασταν σοβαροί κι αυτό είναι κάτι που το κρατάμε, όπως κρατάμε την πορεία της ομάδας σε όλο τον πρώτο γύρο. Θέλουμε ανάλογη συνέχεια από εδώ και πέρα. Ο Άρης βρίσκεται στις πρώτες θέσεις από την αρχή της σεζόν. Είμαστε σταθεροί ως ομάδα, βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι, έχουμε καλό ρόστερ, πατάμε πάνω σε αυτό και συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά στο δεύτερο γύρο. Αυτό θέλουμε».

Για το ρεκόρ του Άρη, να κλείσει όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια του πρώτου γύρου αήττητος, αλλά και για το γεγονός ότι πρώτη φορά μετά 35 χρόνια μετά από τους πρώτους 12 αγώνες οι «κίτρινοι» είναι στη δεύτερη θέση: «Είναι καλό για την ιστορία του Άρη το ρεκόρ, αλλά δεν το σκεφτόμαστε. Δεν μας ενδιαφέρει. Άλλα στατιστικά κοιτάζουμε εμείς. Μέσα από αυτά κοιτάζουμε να βελτιωνόμαστε και να προχωράμε καλά. Όσο για την παρουσία στη δεύτερη θέση μετά από δώδεκα ματς, είναι ευχάριστο το γεγονός, διότι δείχνει ότι έχουμε καλή ομάδα. Παράλληλα, αυξάνουν οι απαιτήσεις, αλλά χωρίς άγχος. Έχουμε εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια, διψάμε για αποτελέσματα και θέλουμε να είμαστε στις ψηλές θέσεις. Είναι μεγάλο κίνητρο αυτό για εμάς».

Για το σκεπτικό του Άρη εν όψει του πρώτου αγώνα του δεύτερου γύρου, που είναι με τη Λαμία, μια ομάδα στην οποία έχουν γίνει πολλές ανακατατάξεις τελευταία: «Το δεύτερο γύρο θέλουμε να τον ξεκινήσουμε όπως τελειώσαμε τα παιχνίδια μέσα στο 2020, δηλαδή με νίκη. Πρέπει να είμαστε σοβαροί στην έδρα της Λαμίας. Δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα από τον αντίπαλο, γιατί είναι μια ομάδα ταλαιπωρημένη από τον κορονοϊό, που έχει να παίξει καιρό. Από εμάς πιστεύω, όμως, ότι θα εξαρτηθεί τι θα κάνουμε εκεί. Σίγουρα η Λαμία θέλει την πρώτη της νίκη, όμως, εμείς κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα και πώς θα νικήσουμε».

Για τα μεταγραφικά του Άρη: «Κάνουμε σε συνεργασία με τη διοίκηση ό,τι χρειάζεται για την ενίσχυση της ομάδας. Θέλουμε να έχουμε πιο δυνατό σύνολο. Ψάχνουμε έναν σέντερ φορ και έναν αριστερό οπισθοφύλακα, όμως, αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι ανακοινώσιμο».

www.onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη