ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ: Δέκα υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών προδιδακτορικού επιπέδου

Shutterstock

Δέκα υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών προδιδακτορικού επιπέδου και πλήρους μονοετούς φοίτησης, ύψους 150.000 ευρώ έκαστη, προκηρύσσει η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ.

Οι ανωτέρω υποτροφίες εντάσσονται στο πλαίσιο δράσεων κοινωνικής προσφοράς που υλοποιεί η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ ετησίως και στοχεύουν στην υποστήριξη της παιδείας και τη βελτίωση της ζωής των νέων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, Θεόδωρος Βενιάμης, ανέφερε σχετικά: «Η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ στέκεται και φέτος, εν μέσω αυτής της πρωτόγνωρης συγκυρίας, κοντά στους νέους της χώρας μας.

Η ναυτιλιακή κοινότητα, με τη χορήγηση υποτροφιών μεταπτυχιακών φοιτητών για σπουδές σε πανεπιστήμια εντός και εκτός Ελλάδος, στηρίζει ενεργά τον νευραλγικό τομέα της παιδείας και την ενδυνάμωση των νέων στην προσπάθειά τους για ένα καλύτερο μέλλον».

Για πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη υποτροφιών, τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να υποβληθούν έως τις 31/3/2021, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα www.syn-enosis.gr ή στο τηλέφωνο 210 4291300.

Η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ ιδρύθηκε το 2016 από μέλη της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Σκοπός της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ είναι να αποτελεί το σταθερό σημείο συλλογικής κοινωνικής προσφοράς της ναυτιλιακής κοινότητας και αποσκοπεί στη συνδρομή της ελληνικής κοινωνίας με κοινωφελή προγράμματα, δράσεις στήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, έργα ανθρωπιστικού και φιλανθρωπικού περιεχομένου και δωρεές ευρύτερου ενδιαφέροντος.

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3pyGlYz
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη