Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στον Α.Ο. Λαμίας

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ Α. Ο. ΛΑΜΙΑΣ 2013!

Με ενθουσιασμό και πολλή όρεξη ξεκίνησαν οι προπονήσεις στην γυναικεία ομάδα του Α. Ο. Λαμίας 2013. Αφού οι αθλήτριες πέρασαν με επιτυχία τα test  Covid-19, ξεκίνησαν και πάλι να δουλεύουν υπό την καθοδήγηση της προπονητικής ομάδας του Ηλία Αγγέλη. 

Μετά τις αποχωρήσεις των ξένων παικτριών λόγω της μεγάλης διάρκειας του lockdown, και της αποχής από την ενεργό δράση, οι υπόλοιπες αθλήτριες και κάποιες που θα αποκτηθούν για την ενίσχυση της ομάδας θα συνεχίσουν να προπονούνται με την ελπίδα να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα και να ολοκληρωθεί (!)

Ο σύλλογος και ιδιαίτερα ο πρόεδρος και το Δ. Σ. θέλουν να ευχαριστήσουν τον Δήμο Λαμιέων, τους Αντιδημάρχους Αθλητισμού και Υγείας και τον ΕΟΔΥ για την συνδρομή τους στην επάνοδο της ομάδας με ασφάλεια στις προπονήσεις, προσδοκώντας να συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό του συλλόγου.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη