Άρης – ΑΕΚ: Η μεγάλη μάχη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Άρης – ΑΕΚ: Η μεγάλη μάχη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Απόψε στις 19:30 ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την εξ αναβολής 8η αγωνιστική της Super League. Η αποψινή αναμέτρηση θα έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς αν κερδίσει η Ένωση θα είναι και εκείνη στη δεύτερη θέση μαζί με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα υπολογίζει τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς και τον Μάριο Μιτάι που υπέστη θλάση. Την ίδια ώρα, στην αποστολή της ομάδας επιστρέφουν ξανά οι Λιβάι Γκαρσία και Νταμιάν Σιμάνσκι με τον τελευταίο να ξεπερνά τον κορωνοϊό.

Αντίθετα, ο Άρης δεν θα έχει διαθέσιμους τους τραυματίες Φακούντο Μπερτόγλιο και Χούλιαν Κουέστα. Ωστόσο, ο Άκης Μάντζιος θα υπολογίζει τον νεοαποκτηθέντα Νικόλα Ιωάννου. Επιπλέον, διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κροάτης Ίβαν Μπέμπεκ με τους βοηθούς του να είναι οι Γκόραν Πατάκι, Μπόγιαν Ζομπένιτσα, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αθανάσιος Τζήλος.

Εξάλλου, στις 17:15 το απόγευμα, ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί την Λαμία στο «Περιστέρι» για την εξ αναβολής 13η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντί μετά την «λευκή ισοπαλία» που πήρε απέναντι στον ΟΦΗ θέλει να επιστρέψει ξανά στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Αυστριακός τεχνικός δεν θα υπολογίσει τους Ούμπιδες και Γιακουμάκη. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Φθιώτιδας θα έχει για πρώτη φορά στην αποστολή της τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα οι οποίοι είναι οι Μπα και Μαρτίνεθ.

Παράλληλα, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους γνωστούς απόντες Βύντρα, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Βασιλογίαννη, Μπουλούλη και τον Μπίαρνσον. Επιπλέον, διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς από τον σύνδεσμο Πέλλας, με βοηθούς τους Σπυρόπουλο (Ανατολικής Αττικής), Σινιοριάκη (Χανιά), ενώ τέταρτος θα είναι ο Βρέσκας από τον σύνδεσμο Πιερίας.

Με πληροφορίες από overfm.gr



via Ειδήσεις https://ift.tt/3ibycpY
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη