Κούγιας: «Λαμία και Κέρκυρα ομάδες που εμφανίστηκαν σαν κομήτες»

Για μία ακόμη φορά μετά από ματς της Λαμίας ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε δήλωση-επίθεση σε βάρος του Μιχάλη Γρηγορίου. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ δεν… ξέχασε φυσικά και τον Μίλος Ντέλετιτς.

Όσα είπε ο Κούγιας: «Είδα με πολύ αγωνία!! το παιχνίδι Λαμία – ΑΕΚ.

Ειλικρινά γοητεύτηκα από την παθιασμένη ομάδα του ψυχολόγου προπονητού, ένα ημίχρονο με παίκτη περισσότερο και δεν πάτησαν την περιοχή, το μεγάλο γέλιο έγινε όταν έβαλε τον Deleticγια να ισοφαρίσει.

Γι’ αυτό είμαι υπερήφανος που είμαι ιδιοκτήτης της ΑΕΛ και ας είναι περισσότερες οι λύπες από τις χαρές με αυτά που μας συμβαίνουν με τους διαιτητές τύπου Παπαδόπουλου, Ζαχαριάδη και λοιπών.

Για άλλη μία φορά κατάλαβα, δυστυχώς πάρα πολύ αργά, γιατί ο Γρηγορίου έμεινε τόσα χρόνια στην Κέρκυρα, γιατί έμεινε δύο χρόνια άνεργος, πριν τον σώσω και τον σώσει και ο Warda και γιατί είναι υπερήφανος που είναι προπονητής της Λαμίας.

Ομάδες σαν την Λαμία και την Κέρκυρα που εμφανίστηκαν σαν κομήτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ταυτίστηκαν με διάφορα «έργα» είναι ότι πρέπει για προπονητές της προπονητικής αξίας και του ήθους του κάθε Γρηγορίου.

Εμείς το πληρώσαμε πολύ ακριβά, μας διέλυσε τον κορμό της ομάδας μας και μας έφερε τον προηγούμενο Γενάρη, ανύπαρκτους παίκτες, τους οποίους πληρώσαμε χρυσούς, αλλά σιγά σιγά τα διορθώνουμε όλα.

www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη