Έλενα Ακρίτα: Με τους σκα....ψυχους δεν θέλω να έχω σχέση

Έλενα Ακρίτα: Με τους σκα....ψυχους δεν θέλω να έχω σχέση

Για όλα μίλησε η Έλενα Ακρίτα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων μίλησε για το εμβόλιο του κορονοϊού, αλλά και για το πως την αντιμετωπίζουν στο δρόμο.

H Έλενα Ακρίτα μίλησε για τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν στον δρόμο, τα παιδικά της χρόνια και την κατάθλιψη.

«Αυτοί που δεν με γουστάρουν καθόλου δεν μου μιλάνε μου ρίχνουν δηλητηριώδη βλέμματα. Από τα νιάτα μου είχα αυτούς που με αγαπούσαν πολύ και αυτούς που δεν με γούσταραν. Με την πολιτική αυτό το χάσμα έχει ανοίξει ακόμα περισσότερο. Δε με νοιάζει. Με τους σκατόψυχους δεν θέλω να έχω σχέση. Δεν μπορώ τους τοξικούς ανθρώπους πουθενά στη ζωή μου. Δεν έχω λόγο να είμαι αγαπημένη με τον φασίστα, ούτε με τον ομοφοβικό, ούτε με κανέναν», ανέφερε η Έλενα Ακρίτα στο The2NightShow.

Μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και είπε μεταξύ άλλων: «Ήμουν πονεμένο παιδί. Είχε πεθάνει ο πατέρας μου από 10 χρονών, έβαλαν τη μητέρα μου φυλακή επί χούντας μετά από ένα χρόνο. Τη δεκαετία του ΄60 με λέγανε ορφανή. Αυτό ήταν στίγμα. Τα έχω περάσει όλα στη ζωή μου. Από την πολιτικοποίηση του Ρήγα, μέχρι τι γόβα θα φορέσω, μεγάλους έρωτες, πάθη, χωρίσματα. Είμαι χορτασμένη. Τώρα είμαι λίγο πιο θυμωμένη με τα πράγματα που δεν μπορώ να αλλάξω. Όσο με βαστάνε τα πόδια μου, εγώ θα βγαίνω στους δρόμους. Είτε κυριολεκτικά, είτε με την πένα μου».

Σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού: «Είμαι αλλεργική αλλά θέλω πάρα πολύ να το κάνω. Δεν διστάζω καθόλου. Θέλω τη ζωή μου πίσω. Επειδή είμαι καταθλιπτική σαν άνθρωπος, δεν αντέχω άλλο. Με πιέζει πάρα πολύ. Την κατάθλιψη την αντιμετωπίζω πάντα με τον γιατρό μου. Δεν κάνω μαγκιές».via Ειδήσεις https://ift.tt/35CxXza
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.